2777
2789
عنوان

از خدا می‌خوام انتقاممو ازش بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 18 پست
ولی من فقط از خدا خواستم ک سرش بیاد تا بفهمه من چی کشیدم:) ولم کرد رفت به دوستم پیام داد گفت از اول ...

بازیگرای خوبین انقدر محبت میکنن آنقدر لوست میکنن وقتی قهر میکردم میگفتم تموم .هزار بار زنگ میزد التماس غلط کردم می‌گفت چطور دلت میاد این رابطه رو تموم کنی . ولی یهویی بدون هیچ چیزی رفت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خوبی چیشد با خودت کنار اومدی .من یکسال کلاس روان شناسی دارم میرم اولین سوال رو ازم پرسیدن گفتن بیشتر از هرچیزی تودنیا چه کسی رودوست داری .منم سریع گفتم اول پدرو مادر بعد بچه وشوهر گفتن اشتباه خودت رو چی .اصلا تا حالا بهش فکر نکرده بودم .که خودمم وجود دارم .اول شماهم باید خودت رو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش و وقت بزاری ارزش توبیشتر از اونی که فکرش رو بکنی چون ما زنها از روی احساسات وارد رابطه میشیم واز گوش زود گول میخوریم وحرفها رو زود باور میکنیم  مردها از چشم گول میخورن ولی آینده نگرن باید خداروشکرکنی شاید حکمتی بوده که زود متوجه بشی جلوی یک اشتباه رو بگیری امیدوارم همیشه سر راهت خواهر عزیزم بهترینا قرار بگیره و عاقبت بخیر بشی اگه دوباره اومد طرف سر راهت تو اول بکش کنار بزار اون دنبال توباشه نه تو اصلا برات مهم نباشه