2777
2789

عزیزم این با توجه به این که میگی موهات تا شونه هاته زیاده یکم

اول از همه برو دکتر آزمایشای هورمونی و اهن. ویتامین دی بده که مطمئن بشی از چیه

در کنارش اگه مکمل گرون میخوای فیتو و پریورین خوبه آمپل بیوتین بپانتین بایر هم خوبه که این امپولا ایرانیش هست که ارزونه

مکمل ایرانی هم فولیکوژن خوبه قیمتش مناسب تره

توی درمان های خانگی برای من آب پیاز و روغن سیاه دونه خیلی موثر بود جوشونده رزماری و بابونه هم بد نبود دمکرده سبوس برنج هم خوردنش خالی از لطف نیست

ولی اینا ممکنه به هرکسی نسازه

خوابتو منظم کن گره های موهاتو اول باز کن با اسپری های مخصوص بعد شونه کن رو بالشتی ساتن بگیر که کمتر گره بخوره وقتی خیسه اصلا شونه نکن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
عزیزم این با توجه به این که میگی موهات تا شونه هاته زیاده یکماول از همه برو دکتر آزمایشای هورمونی و ...

عزبزم سلام برا آزمایش پیش دکتر پوست بریم یا زنان؟ 

پریورین بهتره یا فیتو؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزبزم سلام برا آزمایش پیش دکتر پوست بریم یا زنان؟ پریورین بهتره یا فیتو؟

فرقی نداره هردو مینویسن من اول پیش دکتر پوست رفتم بعد که فهمیدم تنبلی تخمدان دارم دیگه پیش زنان رفتم

بین این دوتاهم من فیتو رو موقع ریزش مو خوردم واقعا تاثیر داشت برام بعد که ریزش اکی شد پریورین رو برای رویش مجدد خوردم که فعلا نتیجه خاصی نداده برای رویش ولی تو دوستام دیدم ریزش رو خوب کنترل کرده

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
فرقی نداره هردو مینویسن من اول پیش دکتر پوست رفتم بعد که فهمیدم تنبلی تخمدان دارم دیگه پیش زنان رفتم ...

اینم ریزش من هست بعد شانه زدن

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......