2777
2789
میگن ‌ماشینهای ازمون عمدا یه ماشین میارن که داغون باشه وفقط اونایی مه مسلطن از پسش بربیاان...البته ا ...

آموزشگاه ما هر هفته ماشین یکی از مربیا بود ویه نفرکه چندسال راننده بود رو بارسوم میومد آزمون 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه میزارن؟ کاشین آزمون واسه راهنمایی رانندگی نیست؟واسه آموزشگاه‌هاست؟.

آره هرهفته ماشین یکی ازمربیا

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

خدا نگذره از این مربیا که فقط می‌خوان تمرینارو‌زودتر تموم کنن خودشون کلاچ ترمز می‌گیرن عوضیا 

من ۷ سال پیش اونهمه جلسه ی تمرین رفتم اخرشم حتی نمیتونستم ماشینو روشن نگه دارم نگو مربی برام کلاچ میگرفته خودش 

ولی ماه پیش با دوهفته تمرین با ماشین خودمون شوهرم کامل یاد داد بهم 

الان خودم بچه هامو مدرسه هم میبرم حتی یکبار هم خاموش نمیکنم کامل کلاچ ترمزو کنترل می‌کنم و مسلط شدم 

تا وقتی با آموزش مربی بخوای پیش بری همینه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من دور دو فرمون زدم وقتی میخاستم دنده عقب بیام ماشین خاموش میشد هی

عزیزم باید اون صدا که بهت گفتم ، اون یادت بمونه. وقتی ماشین یکم میلرزه و اون صدا رو میده، باید کلاچ رو همونجا ثابت نگه داری.