2777
2789
عنوان

ریمل خشک شده درست میشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 22 پست
سلام عشقممممممرسی گلممویی سخت نیس؟اولین باره میخوام استفاده کنم اخه

اوه خب پس اگر حرفه ای نیسی ماژیکی مک بخر

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد 🌙💕                                                                        چِقَد بَده خدايى                                                                                                      كه اِنقده از همه لحاظ اَزَم جدايى                                              الآن بايد دوتايى ، يه جاهايى بوديم اَصَن نَفَهمى كجايى   تيريپ خَلسه و كُمايى         تو مَنى مَن شُمايى          دنيا رو دريا ميكرديم ميشُديم هر دو ماهى✨                            ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلااااام بروسلییییی😍🫂

داخل ریملت سه چهار قطره آب جوش بریز بعد قاطیش کن.

میتونی توی یه ظرف آب جوش بریزی و در ریملتو محکم ببندی و بذاری داخل آب جوش. یکم بمونه بعد بردار استفاده کن.

سلااااام بروسلییییی😍🫂داخل ریملت سه چهار قطره آب جوش بریز بعد قاطیش کن.میتونی توی یه ظرف آب جوش بری ...

سلامممم عشقممممممم

مرسی فداتشممممم

منو تاپیک حس شیشم دیدید بندازید بیرون مرسی💋

چند قطره مایع لنز اگه داری بریز توش ببند تکون بده اوکی میشه اگه نه با کتری آب‌جوش خودمونم اوکی میشه 😂🤦‍♀️

خط چشم شنیدم مای خوبه

یه مدل خط چشم مارک شیگلم داره بدنه ش بنفشه سرش خیلی نازک و خوبه. سرچ کن "خط چشم ماژیکی زاویه دار شیگلم " میاره ببین چقدر نازک و خوبه 

دوست دارم بگیرمش ولی گرونهه

❌ لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد 

واقعا؟چقدر خوبه خودت از وازلین استفاده کردی مژه هات بلند شد؟

وازلین خیلی خوبه میتونی یکم بریزی تو شیشه ریمل بعد شبا بزنی به مژه هات 

برا ابرو هم عالیه

پر می‌کنه

من استفاده نکردم ولی دیدم

من میرسم به تمام رویاهام 🤍⚖️🖇️