2777
2789
عنوان

جاری ناز و شیطون🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 66 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم دیشب یکی تاپیک زد گفت دنبال شکایتم عکسشو با اکانت نی نی سایتش منتشر کرده بودن

وای خیلی بده 😕آیدی پیج رو شما داری 

دیگه عکس نمیذارمممم 😐😂

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

عزیزم چرا رقابت به نظر شما خیلی خانم فهمیده ای هستید من خودمم هم جاري دارم ولی هیچوقت رابطه خاصی باهاش ندارم درست مثل اقوام دیگه، جاریم زندگی خودش رو داره من هم همینطور و هرکدوم شخصیت منحصر به فرد خودمون رو داریم شما همیشه سعی کن فقط احترام نگه داری و حدو مرز زندگی خودت رو داشته باشی کافی هست کاري نداشته باش کی چکار میکنه یا نمی کنه اینطور خودت آرامش داری و زندگیت وارد بحث و ماجرا های مختلف نمیشه سعی کن همیشه یه فاصله بین شما و آدم های اطرافتون باشه که ماجرا پیش نیاد و تلاشت رو برای پیشرفت خودت بکن بدون رقابت با اون خانم 

عکس اولیه

روی لباسش مارکه؟؟؟😐😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                   

همین عکس رو دیشب یه اکانت دیگه گذاشت گفت شوهرم نمیزاره با مو خرگوشی برم مهمانی

اصن این کاربری مشکوکه

تازه واردم که هست

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بابابشینید زندگیتون رابکنید.زندگی همینجوریش هم هزارتا مشکل داره دیگه رقابت واینا چیه.خودتون راپاره کنیدکه مثلا ازجاری کم نیارید.سره تون  توی زندگی خودتون باشه.دنیارابراخودتون سخت وتلخ نکنیدبااین رقابتای مزخرف

واقعا؟

اره

اکانت رو یادم نیست

گفت میخوام با این تیپ برم مهمانی

شوهرم گفته خرگوشی برا مهمانی بده

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
همین عکس رو دیشب یه اکانت دیگه گذاشت گفت شوهرم نمیزاره با مو خرگوشی برم مهمانی

واقعاااا؟؟؟ یعنی عکس یه نفر دیگه رو برداشته گذاشته اینجا؟؟؟؟😐😐😐😐😐

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

وای خیلی بده 😕آیدی پیج رو شما داری دیگه عکس نمیذارمممم 😐😂

نه ندارن منم از همینجا فهمیدم اره نزار عکس و اکانتت پخش بسه هم لو میری هم عضو میشن بهت درخواست میدن امنیت برات نمی‌مونه تازه جدا از سو استفاده هایی ک با هوش مصنوعی میتونن انجام بدن

.

اخی اسی رف تو افق محو شد

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂