2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا آپاندیس که خوبه رییس مرکز پیوند قلب کودکان تهران میگه دستمزدم از تعویض روغنی کمتره

راست میگه 

عمل قلب باز ۲ میلیون تومانه

تازه همونم شیش ماه یک بار میدن به پزشک !!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خدا را شکر که مجبور نشدی بری خصوصی. کلا هزینه های درمانی جدیدا زیاد شدن. جاری من به خاطر درمان بچش ...

عزیزم من درگیر سرطان هستم

هم خصوصی میرم 

هم دولتی 

با خدمات هر دو بخش آشنا هستم

خدا به بچه جاری تون شفا بده

مسئله اینه جاری تون طلا نفروخته بده ویزیت دکتر 

داده دارو یا هزینه درمان

سیستم درمان کشور ما بی نقص نیست 

ولی نقصش ویزیت دکتر نیست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من کل جامعه پزشکی بدون استثنا رو گفتمدر همه شغل ها آدم های بی وجدان و بی اخلاق وجود دارننمیشه همه رو ...

شما بیشتر کل ادمهارو مثال زدید که پول واسه کوتاهی میدن واسه ویزیت زورشون میاد تا جامعه پزسکی عزیز 

راست میگه عمل قلب باز ۲ میلیون تومانهتازه همونم شیش ماه یک بار میدن به پزشک !!

واقعا گناه دارن 

البته این که زیر میزی هم میگیرن بعضیاشون اصلا کار خوبی نیست موافق نیستم

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
پس همونطور که واجبات همونقدر ارزشمنده ! پس ۳۰۰ دادن واسه چیزی که ارزش داره تاپیک‌زدن نیمخواد

عجب! پس اونایی که ضعیف هستند و درامدشون کمه چه کنن؟ دولت و جامعه نباید فکر اونا باشن...

اتفاقا باید انقدر تاپیک زده بشه تا بالاخره گوش شنوایی برای حل این مشکلات پیدا بشه...

امضا نمیکنم

چون پزشکی مثل بقیه رشته ها و شغل ها راحت به دست نمیاد اینکه یکی تو دانشگاه آزاد یه درسی خونده که حتی ...

مبالغه میدونی چیه؟!! مصداق شماس که رفتی با بدترین حالت دانشگاه آزادی و رشته پایین مقایسه کردی!!! حالا مگه اون دانشگاه آزادی رشته پایین میره سرکار که مخصوص رفتی با اون سنجیدی؟!!

فاصله تبقاتی میدونی چیه؟!! یعنی اون روزی ۹تومن حق پزشکه بدونی ولی بقیه شغلا رو اخ و پیف بدونی که نباید اینقدر باشه درامدشون فقط پزشکه حقشه!

بیمارستان دولتی هست آیا مطب دولتی هم هست؟؟؟

ببخشید دیگه انتظار داری شما ماهانه ۳۰ تومن‌درامد داشته باشی پزشک فتوسنتز کنه لابد؟ پزشک زندگی نداره؟ زن و بچه نداره؟ حق زندگی نداره؟ پزشکی یه شغله مثل همه‌شغلا من نیمدونم چرا فکر میکنن پزشکی یعنی نوکری!

دیگه متاسفانه تو جامعه ما شغل پزشک والا دیده میشه

دقیقا جای تاسف داره

شغل معمولی که همه میتونن انتخاب کنن و با چیزای بی ارزشی مثل جان ادم یر و کار داره واقعا چرا باید والا باشه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

مبالغه میدونی چیه؟!! مصداق شماس که رفتی با بدترین حالت دانشگاه آزادی و رشته پایین مقایسه کردی!!! حال ...

من راجع به درامد حرف نزدم من گفتم زورتون‌نیاد واسه ویزیت پزشک همونطور که زورتون‌ نمیاد واسه چیزای دیگه!

بیمارستان دولتی هست آیا مطب دولتی هم هست؟؟؟

با اجازه بله

تمام بیمارستان های دولتی درمانگاه های عمومی و تخصصی دارن

که ویزیت پزشک عمومی ۱۴ تومن

متخصص ۱۹ تومن

و فوق تخصص ۲۱ تومن با بیمه تامین اجتماعی هست

دودقیقه میری تو ۳۰۰ اصلا این پولا درست نیست  اونایی که میگن درس خونده زحمت کشیده واقعا مگه ی نفر ویزیت مکنه تا شب صدتا ویزیت میکنه  کارگر بدبخت زحمت نمیکشه ی عمرجون مکنه حقوق وزارت کار ۷ونیم  حالا دکتر ۸سال بیشتر از دیبلم درسه خونده باید دقیقه ای پول بگیره یا ارایشگر  هم همین طور