2777
2789

چه همه حالا شدن طرفدار دکترا!!!

یکی میگه چون ارایشگرا اینقدر میگیرن دکترا حقشونه! یکی دیه حقوق دلاری در نظر میگیره براشون!!!

چند درصد مردم مگه میرن ۱۲ تومن بدن رنگ مو یا کارای دیه که با اون مقایسه می کنید؟!! مگه کسی گفته اونا اونقدر بگیرن درسته؟!!

دکتر برا ۵ دقیقه کار ویزیت ۳۰۰ تومن بگیره درسته؟!!! چقدر جالبید یه عدتون

باور میکنی سر بارداریم دکتر زنانی که میرفتم رئیس بخش زایمان بیمارستان تخت جمشید بود سه تا مریض با ه ...

عزیزم توی مملکت ما همه فقط پول میشناسن

دولت گفته برای عمل قلب باز دو میلیون تومان میده به پزشک!!

برای عمل آپاندیس ۲۰۰ هزار تومن ، باورت میشه؟

پزشک ها هم رو آوردن به کارای اقتصادی 

حرف شمارو قبول دارم

پزشک بی اخلاق بسیار زیاد شده

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه مثل هم نیستن عزیز من برعکسشم دیدم

درسته تو هرشغلیییی ادم فاسدم هست 

من عرضم پزشکای با وجدان و شریفی بود 

که اگر بنده خداها تشخیصشون اشتباه هم میشه میگن سواد نداشت اما کسی ندونست ۱۸ ساعت بیدار بوده🥲

۱۸ ساعت شوخی نیس واقعا 🚶

وگرنه پزشک بی وجدان هم نیس مثل بقیه شغلا که فکر درآمد زایی هستن

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

متاسفانه ، ما همه درخت های یک جنگلیم و همه باهم میسوزیم گلی‌.ولی من دیدم اکثر کسایی که به ویزیت متخص ...

کسی که ۱۲ میلیون میده مو رنگ میکنه ندیدم هیچوقت از ویزیت ۳۰۰ تومنی بناله. تازه اینایی هم که موافق این دولت و سیاست هاش هستن اکثرا زیر مجموعه ی  جاهایی هستن که دکتر و دارو و ... شون رایگان هستش.

برا یه کارگر خیلی سخته مریض بشه و نیازمند به درمان مداوم و داروی مداوم بشه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
چه همه حالا شدن طرفدار دکترا!!!یکی میگه چون ارایشگرا اینقدر میگیرن دکترا حقشونه! یکی دیه حقوق دلاری ...

درست یا غلط مهم نیس ولی کسی نیس بیاد برای آرایشگری تاپیک بزنه گرونه ولی هر روز واسه دکترا تاپیک میزنن😂

کسی که ۱۲ میلیون میده مو رنگ میکنه ندیدم هیچوقت از ویزیت ۳۰۰ تومنی بناله. تازه اینایی هم که موافق ای ...

عزیزم من خودم و همسرم کارمندیم ، بازم برامون سخته این هزینه های پزشکی 

کارگر و ..که بماند💔

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اون بدبخت عمرشو گذاشته پای درس الان درآمدش از همین 300 هاسالبته قبول دارم گرونیه آدم زورش میاد

همون که اسمش میزاری بدبخت تو یه ساعت ده نفر رو ویزیت می کنه ، ۳ ساعت هم تو مطبش بشینه میشه ۹تومن تو روز اونم فقط ویزیت!

بقیه انگار کار نمیکنن که فقط دکترا باید اینقدر حقوقشون باشه!

چه همه حالا شدن طرفدار دکترا!!!یکی میگه چون ارایشگرا اینقدر میگیرن دکترا حقشونه! یکی دیه حقوق دلاری ...

سلام

با همین منطق میشه گفت چند درصد مردم میرن مطب خصوصی دکتر ؟

بیمارستان های دولتی تقریبا رایگان در میاد

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

درست یا غلط مهم نیس ولی کسی نیس بیاد برای آرایشگری تاپیک بزنه گرونه ولی هر روز واسه دکترا تاپیک میزن ...

مطمعن باش کسی که ۳۰۰ تومن ویزیت رو زیاد میدونه نمیره ۱۲ تومن بده رنگ! کی گفته تاپیک نمیزنن یه نگاه بتدازید میزنن

همون که اسمش میزاری بدبخت تو یه ساعت ده نفر رو ویزیت می کنه ، ۳ ساعت هم تو مطبش بشینه میشه ۹تومن تو ...

هیچکس مثل یه دکتر اون همه سختی نکشیده ک بتونه پزشکی قبول شه بعدم اون همه درسای سخت رو پشت سر بگذرونه تازه تو مملکت ما دکترا اصلا درامدی ندارن ...