2777
2789
عنوان

😭🖤بچه ها لطفا کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه میدونستی می تونی چقدر مطررررررررررررررررررررررررررررح و پولدار بشی. به فکر چاق شدن نمیفتادی

چی

چجوری

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

باشگاه برو کالری شماری کن و غذاتو تا جایی که میتونی بیشتر کن

به منم همین حرف هارو میزدن درسته زمان برد ولی به وزن ایده آلم رسیدم در نهایت 

البته من تنبلی زیاد داشتم باشگاه و هی ول کردم چاق شدن سخته زمان بره مداومت و اراده میخواد فقط

خدای من این چه سمی بود مسخره کردن به خاطر لاغری؟خودت چاق میشی بعد ازدواج نگران نباش ولی الان اگه میخ ...

همسرمم قبلا اینو میگفت میگفت بعد ازدواج چاق میشی ولی الان مسخرم میکنه

هیی راستش همسرم حسابش از بقیه جدا بود ولی خودس قاطیه بقیه شد

نباید جلوی شوهرت خودتو از اینکه لاغرهستی ناراحت نشون میدادی حرف‌ها و کنایه های مادرت وخانوادت رو هیچ وقت به شوهرت نگو خیلی روش تاثیر داره اونم بعدا همون حرف هارو بهت میزنه برنامه کالری شماری نصب کن هر غذایی میخوری توش بنویس اون وقت میفهمی که خیلی غذا نمی خوردی اگه بتونی روزی سه هزار کالری غذا مصرف کنی هفته ای نیم کیلو چاق میشی اول باید برای خودت مولتی ویتامین بگیری  از داروخونه با عرق یونجه از عطاری بعدش صبحانه ساعت هشت بخوری  بعد ساعت ۱۰ شیر و با سه قاشق شیرخشک ‌خامه و موز و عسل یاشکر  توی مخلوط کن بریزی و بخوری ناهار برنج بخوری بعداز ناهار بلافاصله سه تاخرما بخوری عصرونه سیب زمینی آبپز و یه تخم مرغ شب شام یا دوباره غذای برنجی بخور یا غذای نونی با نون زیاد دوباره سه تا خرما 

یک ماه گینر بخور و برو باشگاه یه هیکل باسن و رون بساز 😅😁اون موقع نامزدت میفهمه

گینر گفتی و کردی کبابم🤣🤣

من خریده بودم تازگی ها در کنار باشگاه میخوردم خیلی خوب بود واقعا خوشمزه هم بود 

باردار شدم دیگه باشگاه نرفتم اون قوطی گنده ش موند روی دستم هر دفعه میبینم حرص میخورم😄

نباید جلوی شوهرت خودتو از اینکه لاغرهستی ناراحت نشون میدادی حرف‌ها و کنایه های مادرت وخانوادت رو هیچ ...

چشم🫂

چند گرفته بودی؟گینر استفاده می‌کنیم حتما باید باشگاه هم بریم؟

پارسال فکر کنم دور و بر یه تومن 

خب پروتئین هستش دیگه در کنار ورزش نتیجه خوب میده برای افزایش وزن و تحلیل نرفتن عضله ها

گینر گفتی و کردی کبابم🤣🤣من خریده بودم تازگی ها در کنار باشگاه میخوردم خیلی خوب بود واقعا خوشمزه هم ...

😅نخور دیگه چون الان بارداری بدنت بهتر قبل فقط بعد زایمان برو باشگاه شده بچت روزی دو ساعت بده دست مامانت یا مادر شوهرت ولی برو

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂