2777
2789
عنوان

دوست سمی مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش بگید برو شکایت کن .نگران هم نباشید ،هیچ کاری نمیتونه بکنه.

دیشب اس داده بود ک فردا 11 در خونتم میخام بیام جلو همسایه هاتون بگم تو دزدی دختت خرابع

زیر خواب داداشمه

من اصلا داداشش تا حالا ندیدم

مامانم باهش دعوا کرده گفته اصلا اشتباه کردم تو رو تو خونم راه دادماونم گفته میرم ازتون شکایت میکنم م ...

مشخصه روانی بوده یا کلاهبردار... آخ مادرت چقدر ساده که تو خونه راهش داده... به نظرم کسی که روزی ۵ ساعت با یه نفر حرف بزنه اونم دوست غیر عادیه... بعد تفاوت سنی مادرتون و اون خانم ۲۰ سال..‌...حال‌ام پولش بریزید به حسابش و بفرستینش خونش. 

دیشب اس داده بود ک فردا 11 در خونتم میخام بیام جلو همسایه هاتون بگم تو دزدی دختت خرابعزیر خواب داداش ...

نگران نباشید ،هیچ وقت اینکار و نمیکنه خودش خوب می‌دونه اگر همچین کاری بکنه چه مجازاتی داره ،در ضمن با همین پیام ‌هایی که برای شما فرستاده این شمایین که میتونین ازش شکایت کنید.

نگران نباشید ،هیچ وقت اینکار و نمیکنه خودش خوب می‌دونه اگر همچین کاری بکنه چه مجازاتی داره ،در ضمن ب ...

دقیقا اما ما کل فامیلیمون کارمند دادگسترین بریم شکایت ابرو خودمون میره

دقیقا اما ما کل فامیلیمون کارمند دادگسترین بریم شکایت ابرو خودمون میره

فقط تهدیدش کن بگو کل فامیلامون تو دادگستری ان با همین پیاما میکشونمت دادگاه بترسونش بگو اصلا بیا در خونه آبرومونم ببر چنان دادگاهیت کنم نفهمی از کجا خوردی

چند روز پیش یه خبر میخوندم که نوشته بود یه خانواده ۹ نفری رو توی خونه خودشون گروگان گرفته بودن!!!!! ...

‌‌🚨 گروگان گیری عجیب اعضای یک خانواده به مدت ۲ سال

▪️در ارتباط با ‌گروگان‌گیری اعضای یک خانواده در شهرستان رشت، شروع گروگانگیری این خانواده دی ماه سال ۱۴۰۰ بوده است.

▪️گروگان‌گیر‌ها که ۲ برادر مجرد و یک خانم ساکن شهرستان کرج و رشت بودند و دستگیر شدند.

▪️خانم گروگان‌گیر در رشت با یک خانواده متمول که پدر خانواده وکیل بود، آشنا بود و از چندین سال قبل با مادر خانواده ارتباط داشت، تمام اعضای خانواده را شناسایی کرده بود و می‌دانست که می‌توانند از آنها اخاذی کنند. 

▪️بعد از مدتی این خانم با ترفندی همسر و مادر زن وکیل را به خانه دو گروگانگیر که آنها را برادر خود معرفی کرده بود می‌برد و آنها را با آبمیوه مسموم، بی‌هوش می‌کند.

▪️نوزدهم تیر ماه امسال فردی به دستگاه قضایی مراجعه و اعلام کرد اعضای یک خانواده چند وقتی است گروگان گرفته شده‌اند.

▪️گروگان‌گیر‌ها با تلفن مادر خانواده به شوهر وی (پدر خانواده) پیام می‌دهند، آدرس می‌فرستند و به او اعلام می‌کنند حال مادرهمسر وی بد شده است و سریعا خودش را به آدرسی که می‌دهند، برساند

▪️ سال ۱۴۰۱ گروگان‌گیرها به پسر کوچک این خانواده داروهایی می‌دادند که قادر به راه رفتن نباشد و غش کند.

▪️گروگان‌گیر‌ها اعضای این خانواده را به دفتر اسناد رسمی برده بودند و ۳ دستگاه خودرو، یک واحد آپارتمان و دفتر وکالت پدر خانواده را به نام افراد از قبل تعیین شده می‌کرده و بعضا بنام خود یا به دیگران می‌فروختند.

▪️با دستورات قضائی صادر شده، اموالی که از این خانواده گرفته شده در حال برگرداندن هستند.