2777
2789
هم اتیسم هم بیش فعالیاحتمال میدن که مال داروهای ویتامین و اسیدفولیک غیرضروری و بیش از اندازه ست که ت ...

و البته رنگهای غذا

هر چی هم که بگن خوراکی بازم صدمات خودش رو داره مخصوصا نوشابه و پاستیل

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بازم شبیه بچه 10 ساله باشه خوبهاونهایی که درست درمان نمیشن اکثرا بزهکار میشن چون جذب گروهایی میشن که ...

آره ولی این یکی یه طوریه انگار مشکل روح و روان داره

توهم میزنه یه بار اومده بود خونه ما با مامانش ساعت یازده شب میخواست بره خرید  بعد مامانش بهش گفت الان نرو یه وقت اتفاقی نیوفته برات خدا شاهده رفت کارد آشپزخونه رو برداشت گذاشت جیب بغل کاپشنش گفت فکر میکنی یاد ندارم از خودم مراقبت کنم

به خدا دهنم باز مونده بود این چرا این شکلیه 

متاهل و متعهد ❤️💍 همسرم همه ی دنیام❤️❤️

همیشع بوده ولی چون بچه ها رو میفرستادن تو کوچه متوجه نمیشدن

آفرین

بچه ها الان تنهان و توی چهاردیواری آپارتمان‌ها محبوسن

ولی به نظرم در مورد مکمل های دوران بارداری هم باید دکترها رعایت بیشتری بکنند

دکتر من یه پیرمرد بود خیلی با احتیاط دارو تجویز می‌کرد مثلا بهم میگفت تا ۳ ماه اسیدفولیک ۱ بخور اگه یه روز هم یادت رفت اشکال نداره بقیه روزها همون یه دونه رو بخور.دیدم بیشتر دکترها تا ۴ ماه اسیدفولیک ۵ میدن به خانمهای باردار

آفرینبچه ها الان تنهان و توی چهاردیواری آپارتمان‌ها محبوسنولی به نظرم در مورد مکمل های دوران بارداری ...

من اصلن نخوردم چون ویار شدید داشتم میگفتم بو و مزه دارن نمیتونستم اصلن قرص بخورم ولی هر دوتا دخترام بیش فعالن🥺

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
من اصلن نخوردم چون ویار شدید داشتم میگفتم بو و مزه دارن نمیتونستم اصلن قرص بخورم ولی هر دوتا دخترام ...

خب شما از اونور پشت بام افتادی عزیزم

هر چیزی متعادلش خوبه 

حالا خداروشکر کن مشکلات جسمی پیدا نکردن

راستی بیش فعالی ژنتیکی هم هست.احتمالا تو خانواده ی خودت و شوهرت هم بوده.

پسر خاله ی شوهرم وحشتناک بود یعنی میخواست بره مهمونی خونه ی کسی تن بدن طرف میلرزید 

بدترین شیطنتا رو این بچه داشت 

۴ سال و نیمش که شد مادرش بردش باشگاه اوایل هم تو باشگاه خیلی اذیت کرد و دیگران اذیت شدن 

ولی الان دوساله که از باشگاه رفتنش میگذره بچه ۸۰ درصد شیطنتاش کم شده پیش دبستانی میره و تقریبا رفتاراش عادی شده 

خدایا شکرتتتتتتت 
خب شما از اونور پشت بام افتادی عزیزمهر چیزی متعادلش خوبه حالا خداروشکر کن مشکلات جسمی پیدا نکردنراست ...

آرع دکتر گفت ژنتیکی هست 🥺

ساده بگم🙃اگع شرایطمون برعکس بود🙂هیچ وقت کارای کع باهام کردی و باهات نمیکردم🥺
نمیدونن دیگهخیلی عجیبه؟قدیم که این دکترها و وسایل تشخیص طبی پا نگرفته بودن مردم همه سالم بودن و زندگ ...

اره به خاطر همین چقدر نوزاد بی دلیل می مرد چقدر فوتی تو سن پایین بود منظور چهل پنجاه مامانم یه پادرد ساده داشت رو نتونستن درمان کنن اون موقع تمام عمه ها عموهام تو سن چهل پنجا مردند