بعضی خانواده ها از صدتا دشمن بدترن اولش ک نفهمیدم اما بعد از چندجا دکتر برای سردردهایی ک میگرفت و اصلا خوب نمیشوددختر فوق خوش اخلاق و مهربون تبدیل شوده بود ب دختر پرخاشگر و عصبی ک دختری ک از خودکشی متنفر بود تا مرزش رفته بود دختری ک شاد و سرزنده بود تبدیل شوده ب دختر غمگین و افسرده اهل کابوس دیدن نبود اما چند وقت کابوس های خیلی بدی میدید ریزش مو شدید وقتی قرآن پخش میکردم توی خونه بدنش مور مور میشود اینا باعث شکم شود ک چند جا بردم گفت دعاش کردن من دیگه ب چشامم اعتماد ندارم چون میدونم هر کاری از هرکسی بر میاد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ابجی مسولیت خودمم قبول نمیکرد اونموقع که مجرد بودم دیگه میاد برای بچه ام کاری کنه
پس مار شو خاک خونه ی خودتو بخور و برای شوهرت همسری کن و برای بچهات مادری......اصلا بسرت نزنه که بری......گوشاتو درو دروازه کن.....بشین زندگیتو بساز خواهر گلم.....کسی قهر میکنه که پشتوانه داشته باشه....دلسوز داشته باشه.....بری اونجا جرعت نمیکنی در یخچالشونو باز کنی.....جرأت نمیکنی دوبار پشت سرهم دستشویی بری.......اینا رو میدونم که میگم.......بشینو بساز🌹🌷🤗
ای خدا خودمون که تباه شدیم حداقل بچه هامون خوب باشن بگو تو جمع بگو احساس میکنم کسی یه چیزی به یرمون ...
من از همین دیونه شودم ک آینده خودم اینطوری گند زده شود ب این بچهای معصومم حداقل رحم کنن ک فکر نمیکنم آدمی ک دنبال این کارها بره از خدا بترسه و بشینه سرجاش اگر چندباری ب عنوان درد و دل نفرین کردم ب حسابی ک خبر ندارم کی هست اما کو آدم با وجدان از من ب تو نصیحت خواهر گلم از ما ک گذشت حداقل بفکر بچها باشیم چون خودم بچه طلاق بودم خیلی سخت تموم شود برام