2777
2789
عنوان

شما خواستگار با این شرایط قبول می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 29 پست

باشغلش مشکل داری که😐

احتمال ‌داره بعدا مقایسه با جاری پیش بیاد و دردسر بشه 

برادرشوهر من شاگرد شوهرم بود، این دوتا برادر زمین تا آسمون فرق دارن، اون مهربون و عاطفیه و کاری هم هست اما هوش مالی نداره.

توی کار شوهر من بشدت بهتر و اهل ریسک و موفق تره و خب درامدش هم خیلی بیشتر

جاری با علم به اینکه شوهرش شاگرد برادرشه اومد تو زندگیش، شرایطی که اگر خواستگار من اینجوری بود قبول نمبکردم از اول ولی اون خواست و اوکی بود

بعدش انقدر تو فاز مقایسه و بیان این قضیه بود که منو کلافه میکرد، جرات نداشتم با لباس نو برم مهمونیاشون، همش حسرت میکشید و میگفت خوش به حالتون که فلان چیزتون این مدلیه یا شوهرت فلان مدله، درصورتی که خدا شاهده من همه بار زندگیم رو دوش خودمه و‌شوهرم همش دنبال کاراشه و شوهر اون بخاطر مشغله کم برای زن و بچه‌اش بیشتر وقت میذاشت و میرسید و کمک حالش بود، ولی به چشمش نمیومد 

همیشه با خودم میگفتم روز اول مگه نمیدونست شغل شوهزش چیه؟ چرا حالا اینجوری توقع داره😐خداروشکر از مغازه شوهرم رفت جای دیگه و مقایسه ها تموم شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من از اینکه برای برادرش کار میکنه حس خوبی ندارم چون بعدها شاید مجبور بشی بری زیر بار برادر و زن براد ...

بهش اینو دقیقا گفتم. حتی برادرش تو جلسه خواستگاری ی حرفی با همین مضمون زد. اما میگه نه اون اصلا همچین شخصیتی نداره منم آدمی نیستم که تحقیر رو بپذیرم. حالا می‌آید آشنا میشید می‌بینید خانوادمون چقد خوبن. 

میگه تا بخوام کار رو یادبگیرم و سرمایم بیشتر بشه که بتونم جدا بشم چندسال زمان نیاز دارم و نباید بی گدار ب آب بزنم

بهش اینو دقیقا گفتم. حتی برادرش تو جلسه خواستگاری ی حرفی با همین مضمون زد. اما میگه نه اون اصلا همچی ...

عزیزم من با یه پسره دوست بودم پارسال قبل پسره مهندس نفت بود و بواسطه دوتا برادر بزرگش داخل شرکت نفت جنوب استخدام شده بود 

دوتا برادر هاش متولد دهه ۵۰ اینطورا بودن و سابقه زیادی داشتن و از مدیرهای قسمتهای مختلف بود این پسره متولد ۷۰ بود 

این شده بود نوکر داداشاش و زنداداشاش 

هر موقع بهش زنگ میزدم میگفت رفتم دنبال زنداداشام که از پاساژ بیارمشون ! رفتم دنبال بچه ی داداشم !! 

دیگه اونجا بود که فهمیدم منم باید دراینده بشم کنیز زن داداشاشو کات کردم 

پس اگه آب پاکیو ریخته رو دستت شما هم جواب منفی بده 

باشغلش مشکل داری که😐احتمال ‌داره بعدا مقایسه با جاری پیش بیاد و دردسر بشه برادرشوهر من شاگرد شوهرم ...

دقیقاااااا من همین الان ک هیچی نشده دارم مقایسه میکنم. درصورتیکه هنوز با زن برادرش حتی حرفم نزدم. 

من خودم شرایط مالیم اوکیه نسبتا خداروشکر. ینی پیش خودم میگم اگ اون نتونست بخره چیزی خودم میخرم. از این بابت میدونم مشکلی پیش نمیاد. اما از بابت مقایسه خیلی نگرانم

عزیزم من با یه پسره دوست بودم پارسال قبل پسره مهندس نفت بود و بواسطه دوتا برادر بزرگش داخل شرکت نفت ...

اینی برادرش اصلا رانندگی نمیکنه. و ایشون همش این ور اون ور میبرتش

اینی برادرش اصلا رانندگی نمیکنه. و ایشون همش این ور اون ور میبرتش

خب دیگه 

حالا شما سنتون ب نسبت من کمه 

من ۳۲ سالمه تازه من باید بیشتر میترسیدم از مجرد موندن 

حالا اگه نهایتا خواستین باهم ازدواج کنین داخل سند ازدواج بنویسن و تاکید کنین روی این موضوع 

دقیقاااااا من همین الان ک هیچی نشده دارم مقایسه میکنم. درصورتیکه هنوز با زن برادرش حتی حرفم نزدم. من ...

بنظرم خیلی بیشتر فکر کن

بین جاریا حتی اگر تو نخواب بازم مقایسه زیاده

شما خودتم مشخصه فعالی و دنبال پیشرفت هستی و موقعیتت خوبه

اگر با مردی ازدواج کنی که مدل خودت نباشه به مشکل میخوری

اگه اقا اهل ریسک و زرنگه و دنبال پیشرفته و برنامه جدی برای جداشدن و توانایی مستقل شدن و پیشرفت رو داشته باشه ارزشش رو داره که بری باهاش

ولی باید ببینی چقذز هدفمنده؟

ممکنه بعدا پشت گوش بندازه و توی همین شرایط باقی بمونه و راضی باشه و دنبال پیشزفت نباشه، اون وقت برای شما همش اعصاب خوردی داره

اینو باید یه جوری متوجه بشی که چقدر اهل تلاش و ریسک و پیشرفته 

بنظرم خیلی بیشتر فکر کنبین جاریا حتی اگر تو نخواب بازم مقایسه زیادهشما خودتم مشخصه فعالی و دنبال پیش ...

بنظرت اگه زبونی بهم قول بده که برنامه برا مستقل شدن داره میشه اعتماد کرد؟ تو حرف بهم گفته آره خودم قصد دارم مستقل بشم ولی نمیدونم اعتماد کنم یا نه

بنظرت اگه زبونی بهم قول بده که برنامه برا مستقل شدن داره میشه اعتماد کرد؟ تو حرف بهم گفته آره خودم ق ...

قول زبونی که هیچه، کلا مهم نباشه برات، تو هر موردی تا قبل عقد هیچ چیز زبونی و بی دلیل رو نپذیر

حرف زدن راحته

روند درسی و‌شغلیش رو بررسی کن 

رشته تحصیلیش رو دوست داشته و انقدر ادامه داده یا علی الله همینجور رفته جلو و باری به هرجهت بوده

تو دوران دانشگاه بجز درس چیکارا میکرده ؟ چه دستاوردهایی داشته؟

الان بجز اون سرمایه که پدرش داده خودش چیزی داره؟ 

تصمیمات ادمها‌و مسیری که طی کردن نشون میده که چه جور شخصیتی دارن

اگر‌شذ از زیر زبونش بکش ببین برادرش چطور به اینجا رسیده، ببین با این سبک اخلاق و شخصیت این اقا ممکنه برسه به اونجا

مشاوره ازدواج جای معتبر هم برید و از مشاور بخواید بررسی کنه

قول زبونی که هیچه، کلا مهم نباشه برات، تو هر موردی تا قبل عقد هیچ چیز زبونی و بی دلیل رو نپذیرحرف زد ...

چقد سخته ازدواج .‌ کاش تو این جامعه میشد بدون ازدواج زندگی کرد😭 . همش از اینکه سنم بره بالا و ازدواج نکنم میترسم. وگرنه همینجور مجردی بهترینه برام.

چقد سخته ازدواج .‌ کاش تو این جامعه میشد بدون ازدواج زندگی کرد😭 . همش از اینکه سنم بره بالا و ازدوا ...

عزیزم😘❤️

توکل بخدا کن

هر چیزی به نظرت عجیب و غیرمنطقی اومد یا حست بهش خوب نبود رو جدی بگیر و بررسی کن، عجله هم نکن

این اقا هم ارزشش رو داره شرایطش بد نیست، بیشتر وقت بذار و حرف بزن و معاشرت کن و بسنجش

ازدواج خوب نعمته

اون حال خوب و آرامش و  امنیتی که توی یه رابطه خوبه و کنار یه مرد امن بدست میاری به سختیش میارزه، ان شاءالله که خوشبخت ترین باشی❤️🙏

عزیزم😘❤️توکل بخدا کنهر چیزی به نظرت عجیب و غیرمنطقی اومد یا حست بهش خوب نبود رو جدی بگیر و بررسی کن ...

خیلی ممنون از حرفای خوبت. واقعا دلگرمی دادی بهم❤️🤍 ایشالا خودت هم خوشبخت بشی قشنگم. برام دعا کن 

خیلی ممنون از حرفای خوبت. واقعا دلگرمی دادی بهم❤️🤍 ایشالا خودت هم خوشبخت بشی قشنگم. برام دعا کن

ممنونم عزیزم❤️

از ته‌قلبم از خدامیخوام که بهترین‌ها برات پیش بیاد و یه زندگی پر از آرامش و‌حال خوب در پیش داشته باشی  🥰🙏🙏❤️