2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم اشتباهه بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 20 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین این رو هم بهت بگم برای تجربه های بعدی زندگیت ،  مردا ناخودآگاه دوست دارن تلاش کنن برای به دست آوردن یه زن ، اینجوری اون آدم خیلی براشون با ارزش تره چون راحت بدست نیومده و زحمت کشیدن ، رفتن اومدن ، حرف زدن ، منت کشیدن پس قدرش رو بیشتر میدونن .وقتی دختر خودش بره سراغ پسر ، چون خیلی راحت بدست اومده ، اون جذابیت رو نداره براشون .

جدا از این، نه شنیدن و رد شدن از یه پسر برای روحیه حساس دخترا هم سخت تره و اینکه هر بار بخواد بحثی بینتون بشه طرف میگه تو اومدی آویزون من شدی ، تو منت من رو کشیدی و دنبالم بودی و تحملش خیلی سخت میشه برات

کلا این بار که گذشت ولی هیچ وقت شما پیشنهاد دهنده و شروع کننده یه رابطه نباش ، اکثریت مردا ظرفیتش رو ندارن ضربش رو شما میخوری 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
ببین این رو هم بهت بگم برای تجربه های بعدی زندگیت ، مردا ناخودآگاه دوست دارن تلاش کنن برای به دست آ ...

ممنون که وقت گذاشتی واقعا

برخورد بدی نداشت اسکرین پیامش رو بذارم میگی نظرش چیه؟