سوره مزمل وناس وفلق وایت الکرسی به قند یا شربت وخرما بخون بده شوهرت بخوره محبت بین شما زیاد میشه خیلی خوبه انرژی منفی ازتون دور میشه هر کی تو زندگیت موش میدونه به خدا واگذار کن الهی یه چاله بیافته تو زندگیش دست از سر شما بر داره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
چقد خوب که اون خواب دیدی و انجام ندادی.خدا برات پیام فرستاد عزیزم.سرچ کن و سوره ای ک برای مهر و محبت بخون.اینجوری به پیام خدا جواب دادی.بگو پس راه خودتو میام خدا و تو هم نظر کن.حتما وقتی از این راه برت گردوند،پس گفته سمت من بیا.پس دعوت خدارو قبول کن.
به امید خدا مشکلاتت برطرف میشه و دلت از تاربکی در میاد.
منو شوهرمم قبلا مشکلاتی باهم داشتیم من واقعا با خشکی اخلاقش نمیتونستم کنار بیام.اخلاق اونجور بدی نداشت ولی خشک بود خیلی.یه روز خیلی دلم ازش گرفته بود و خیلی دلم شکست.تو یه امام زاده تو شهرمون رفتم ک گفتن معجزه داره.ایقد اونجا گریه کردم ک نگو.بعد واسه چن لحطه خوابم برد و یه خواب خوب دیدم .از اون روز شوهرم از این رو به اون شده بود .یه جور عجیب عوض شد.