2777
2789
عنوان

امروز بقول شمازرنگ شدم ظرفاروشستم قرمه سبزی روهم بار گذاشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 36 پست
من اش ترخینه گذاشتم با پیاز داغ فراوان

توعمرم نخوردم ولی آش هرچی باشه میچسبههه نوش جونت 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

افرییییین از این تاپیک بوی زندگی میادخسته شدیم از بس تاپیک های نا امیدی دیدیم

قربونت برممم واس همون زدم ..خودمم دیشب دیگ خسته شده بودم ازاین حجم ناامیدی رو خودمونم تاثیر گذاشته 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به به منم منتظرم فسقل بیدار بشه خورشت کرفس درست کنم

ای جونم منم یه فسقل تودلی دارم 🥰😁

ماشالله ولی خواهر اینجا نگو من ی بار اول صبح کلی کار انجام دادم اینجا گفتم تو ی تاپیکی همه به به و چ ...

خخخ مگه چشم خوردن مجازی اییم داریم؟  

ماشالله ولی خواهر اینجا نگو من ی بار اول صبح کلی کار انجام دادم اینجا گفتم تو ی تاپیکی همه به به و چ ...

یا خدااااا😐

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
منم ساعت ۶ صبح ظرف شستم غذا دارم امروز 😊

باریکلااا منو تو معمولااخرشباانلاینیم هم شب بیدار هم صبح 🫠😄

باریکلااا منو تو معمولااخرشباانلاینیم هم شب بیدار هم صبح 🫠😄

😘😘😘😘

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری