2777
2789
عنوان

تو کوپه قطار با دوتا آقاممم😨😨🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 18209 بازدید | 270 پست
دیگه معلومه ادم راحتیه ک با ۲ تا اقا مسیر ۱۲ ساعته همسفر شده

اره آدم راحتیم.. یعنی از وقتی از عشقم جدا شدم.. کلا ب مرد جماعت بی حس شدم.. انگار مجسمه ان

خدایا شکرت بابت حال خوب 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخواب ولی قرص هم نخور 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
میگم مسیر طولانی باشه خانمه یعنی مجبوره با روسری و لباس باشه مدام ؟

البته بگم از مهماندار بخوای ممکنه جابجا کنه

اینجوری نیست اصلا جابجا نکنن

اما من خیلی وقتا هم قطار پر بوده گفتن نمیشه فعلا بشین و دیگه نشده...

مهربان باشیم   

موقع گرفتن بلیط جنسیتت رو وارد میکنی و اصلا ممکن نیس همچین اتفاقی

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤

اسی جان

شما راحتین، درسته

اما ممکنه اون دو مرد راحت نباشن

جای دو نفر رو جابجا کردن راحت تره یا جای یه نفر؟؟؟

خب شما اگه جابجا بشین بهتره

اگه با دوتا خانم داخل به کوپه بودین، اصلا تاپیک نمیزدین

اما الان ک با دوتا مرد داخل یه کوپه هستین، تاپیک زدین! خب مشخصه ک این یعنی یه چیز طبیعی نیست.

پس بهتره جابجا بشین و بعد متوجه میشین ک کدوم جا راحت تر بودین

اره آدم راحتیم.. یعنی از وقتی از عشقم جدا شدم.. کلا ب مرد جماعت بی حس شدم.. انگار مجسمه ان

از اینکه با دوتا اقا همسفری معذب شدم .ولی وقتی گفتی خانمها تا صبح میخوان حرف بزنن .بشدت باهات موافقم .

خب چرا به کوپه رو نخریدی؟

همین ی بلیط رو هم بزور گرفتم.. نشد برای مادرمم بگیرم

آلان اومدم دیدم ی نفر کمه توب کوپه..  یعنی راه اهن جا داشت ولی الکی میگفت ظرفیت پر شده

خدایا شکرت بابت حال خوب 
داستان تخیلیه؟ یه خانم با دو تا آقا نامحرم تو یه کوپه ؟شاید کسایی که قطار سوار نشدن باور کنند ولی من ...

ماهم چندبار سوار قطار شدیم با دوتا آقا نامحرم هم تو کوپه ما بودن ماهم دوتا خانم بودیم مسیر بندرعباس به تهران هر چی هم گفتیم عوض نکردم کوپه رو

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی