2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوایل مثل شما فکر میکردم در مقطع زمانی با یکی ازدوستان قدیمی ارتباط مجدد گرفتم.. اون زمان فهمیدم یه ...

خدامرگشون بده

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  
پس پپورن استارهای مرد چین برای رضای خدا اونکارو میکنن؟😑

پور ن استار فرق داره با اونی که من میگم پور ن استار  شغلشه 

از راه رصای خدا اینکارو نمیکنن به خاطر پول میکنن 

ولی اینکه از کی پولو بگیری و چه صورت مهمه 

فکر کردی جننده های تو خیابونو پسرایی که سرویس میدن انقدر با افتخارو عزت پول میاد تو کارتشون بهشونم افرین افرین میگن 

میدونی با چه حقارتی اون پول به دستشون میرسه چقدر اهانت به خودشونو و خوانوادشون میشه کسی که عملا وارد اینکار میشه غروری براش نمونده اونا رو با یک پورنن استار مقایسه میکنی میدونی درامد پور ن استار چقدره برو به خوانواده پو رن استار ها نگاه کن اونارو با این بدبخت بیچاره ها مقایسه نکن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
پور ن استار فرق داره با اونی که من میگم پور ن استار شغلشه از راه رصای خدا اینکارو نمیکنن به خاطر پو ...

چه فرقی میکنه تن فروشی مردا تن فروشیه 

تو از اونایی که طرف دزد خرده پا باشه میگی بکشینش ولی اختتلاسگر باشه میگی چه باکلاسه

ظاهر پرست پولپرستی مگه ؟ارزش ادما به پول  نیست پولدار اشغال و لجن و پلید ندیدی اتفاقا یسری پولدارا گشنه تر از مردم عادی ان گشنه ها پولدار گشنه ندیدی ؟

پولدار کلاهببردار و دزد ندیدی که حتی برای پول ادم میکشن 

اه اه انقدر پولدار دزد گشنه تو محل کارم دیدم 

چه فرقی میکنه تن فروشی مردا تن فروشیه تو از اونایی که طرف دزد خرده پا باشه میگی بکشینش ولی اختتلاسگر ...

چه ربطی داره تن فروشی تن فروشیه قبول 

ولی اینجا قصیه ۱ با ۱ برابر نیست هستش 

دزد با دزد یکین 

اختلاسگر با اختلاسگر یکی فرق کسی که چند میلیون بالا کشیده با چند میلیارد خیلیه ولی اسم هردوشون یکیه اختلاسگر

فکر میکنی پورنن استاری تو چین با پپورن استاری تو ایران یکیه 

یا جن ده بودن تو ایران و آمریکا نه گلم فرق داره فوق 

فرقشونم خیلیه  

ارزش ادما رو فکر کردی چی مشخص میکنه به شغلشونه به شخصیتشون به ظاهرشون به پولشون 

پول تنها معیار نیست ولی یکی از معیاراشه شک نکن همونطور که ادم داریم تا ادم معلم داریم تا معلم ج نده داریم تا جن ده 

چه ربطی داره تن فروشی تن فروشیه قبول ولی اینجا قصیه ۱ با ۱ برابر نیست هستش دزد با دزد یکین اختلاسگر ...

۱۶ سالته؟! باشه درسته 😅تو سایت زنان و زایمان چی میخوای برو درستو بخون امتحان نداری؟

۱۶ سالته؟! باشه درسته 😅تو سایت زنان و زایمان چی میخوای برو درستو بخون امتحان نداری؟

به عنوان ۱۶ ساله جواب ندادم که داری سن منو اینجا به تمسخر میگیری 

اگه دلیل منطقی داره جواب بده گوش میدم یا قبول میکنم یا پاسخ میدم اگه نه بحث رو عوض نکن