2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام اسیکانال آموزش خیاطی بصورت کاملا رایگانهزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمانهمراه با گروه ر ...

سلام عزیزم من چند بار تلاش کردم عضو کانال خیاطی شما بشم ولی نمیشه. نمی‌دونم مشکل چیه ..میزنم روی گزینه پیوستن ولی نمی‌دونم چرا عمل نمیکنه  

حتما خیلی خوشگلی😍

بیشتر جذابم تاخوشگل.. ن والا از اون خوشگلام نیسم. جذابم بخاطر سنکینی تورفتار و پانمیدادم 

ببین مثلاالان میگم صدتادوست داشتم تو عمرمااا

از هزارتاصدتاشو محل میدادم خخخ اون موقع هاث تلفنی بود خداروشکر اگر ن بامغز خرابم احتمال هرررر بلایی ک ب سرم بیادبود

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

خانواده که راز نداریم..ولی یکی از اقوام که شهر دیگه زندکی میکنه وچندسال بچه دار نمیشدن.یهو گفتن فلان ...

الان روش های ناباروری خیلی جدیدی هست... این تهمت بزرگیه .. اگه مطمئن نیستید حق بزرگی به گردنتون می افته 

در بین صفحات کتاب زندگی، همیشه جایی برای عشق هست😊
نه عزیزم وقتی بهت پولی دادی دیگ اختیار پولتو داری برو بسوزونش اصلا

آره منم با همین حرفا خودمو قانع میکنم😉میگم پولی بوده که به خودم داده،من میتونستم اون موقع همشو خرج کنم،،،،ولی خوب پس انداز کردم🤗

من تو مجردی با یکی دوس شدم چون ساده و بی‌تجربه بودم و از آبروم میترسیدم بعد ی مدت کوتاه چندماهه پسره ...

عجب کلاشی بوده ...😒

در بین صفحات کتاب زندگی، همیشه جایی برای عشق هست😊
البته بچه ها ی مکر وحیله هایی رو هنوز توذاتمه ودارمشونمثلا تو پول پس انداز کردن ایقد حسابکر خوبی ام ...

من قبلاخیلی دست به پس اندازم خوب بود اماالان نمیتونم  بایدپولام خرج کنم تااروم شم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

آره.....اگه ۵ دقیقه از مدرسه دیر میومدیم..میومد سر کوچه وایمیستاد....یا وقتی نصف شب پدر یا مادرم دست ...

بابا من مدرسه ک میرفتم معاون سرصف منو مادرمو تشویق میکرد خخخخخخ

جون مادرم مث عقاب بالاسرم بود کلاس متفرقه مامانم میبرد مینشت تاتمام شه بیارتم شب شش ونیم قانون خونه این بود همه خونه باشن مث پادگان بود شاگرد اول کلاس ومدرسه بودم بخدا

سر یه صف پنج بارجایزه میدادنم و احکام و صوت و..... 

یعن میامدم سرجام باز اسمم میگفتن تواحکام میرفتم بالا

نمره قران دینی عربی بجه ها بخداقسم بامن بود من جای معلم نمره میدادم خطاط مدرسه بودم کارنامه هامینوشتم علومو درس میدادم جامعلم 

تومدرسه دختر زرنکه معروف بودم

ولی خریت ای کارام داشتم

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

الان روش های ناباروری خیلی جدیدی هست... این تهمت بزرگیه .. اگه مطمئن نیستید حق بزرگی به گردنتون می ا ...

من که به هیچچکسی نگفتم..حتی به اون خانم هم هیییچی نگفتم ونخواهم گفت.. خونش رفتم‌ چشم روشنی هم بردم تبریک هم گفتم.. حتی به همسرمم چیزی نگفتم.. دیگه تهمت چی..این یه رازه.. اینجا هم اگر گفتم چون کسی نه من رو میشناسه نه میدونه درمورد چه کسی حرف میزنم..دیگه چه تهمت وحق الناسی

پارسا پسرمامان😍
من قبلاخیلی دست به پس اندازم خوب بود اماالان نمیتونم بایدپولام خرج کنم تااروم شم

میتونی ازصدشروع کنی بندازی تو ظرف جوهرنمک یاوایتکس حتی قلک نخرهی طمع میکنی و سعیمیکنی بیشترجم کنی من قلکم جامایع لباسشویی هس 

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنین یه سوال ازتون دارم

آره

بابا من مدرسه ک میرفتم معاون سرصف منو مادرمو تشویق میکرد خخخخخخجون مادرم مث عقاب بالاسرم بود کلاس مت ...

پس کلا دختر خوبی بودی.......چرا اینقدر بی کله کارمیکردی...!!!

واقعا خدا بروت رحم کرده...کار فوق العاده خطرناکی کردی......امکان داشت هر آن کسی وارد اتاقت بشه.......حالا که سالها از اون موضوع میگذره باهاش ازدواج کردی یا نه؟

چون معلوم بود خیلی همدیگرو دوست داشتین..که همچین خطریرو به جون میخریدین.....مخصوصا اون بنده خدا

پس کلا دختر خوبی بودی.......چرا اینقدر بی کله کارمیکردی...!!!واقعا خدا بروت رحم کرده...کار فوق العاد ...

ن سنش ازم خیلی بیشتربود دلمپزشک ود من هیجده بودم اون کلی بزرگتربود و چون باهاش ایکارامیکردم ازدواج درست نبود اون ایقد خودشاب درو دیوارمیکوبید ک بامن ازدواج کنه ومانع ازدواجو میخاس شه و..... خودسرلقه خریده ود سرویس طلااون موقع هفتصدهزاربود برام خرید و... من نخاستم. بااین کله خریا یه عاقلیای هم داشتم مردم ماشین نمیتونسن پرایدبخرن اون موقع یکی از خاستکارها من زانتیا داشت دم درمون ساعتها توماشین مینشیت من ببینه یا اجازه خاستکاری اما ماهررررگز نمیخاسیم