2777
2789
عنوان

اینو هزار بارم شده تاپیک میکنم برای محبت همسرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 26 پست
همش حرفه.سر کوهه ها برفه

اینا جادو نیست که.قرانه..

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

اینا جادو جنبل نیست اگه اعتقاد نداری توهین نکن

بایدبااخلاق خوب همسرروجذب نکرد

نه اینکه بدرفتاری کنیم وخومون رودرست نکنیم،بعدبشینیم قران بخکنیم تامهربون باشه باهامون؟

باعقل جوردرنمیاد

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما قرآنو میگی جادو جنبل؟ بعدشم پارتنر یه رابطه ی غیر شرعیه واسه همچین رابطه ای میخوای قرآن بخونی😂

نخاستم بخونم توضیح هم دادم بروبخون

برای عاقبت بخیری بچه م صلوات بفرست،خدا حاجت دلت روبده🙏
عو عی عاعو عی عا

امضات👇😂😂

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

من ترسیدم تاپیک بذارم گفتم شاید برای یکی جواب نده  ناامید بشند 

ولی من خودم با اعتماد به قران خوندم و نتیجه دیدم محبت همسرم بیشتر شده 

برای اشتی هم ی جا خوندم 1001 بار یا ودود  من هروقت مامان بابام دعوا میکردن میخوندم 

بایدبااخلاق خوب همسرروجذب نکردنه اینکه بدرفتاری کنیم وخومون رودرست نکنیم،بعدبشینیم قران بخکنیم تامهر ...

این فتوا رو خودت تنهایی فکر کردی؟😂 کسی نگفت پاچه شوهرت بگیر بعدشم قرآن بخون🙄

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
بایدبااخلاق خوب همسرروجذب نکردنه اینکه بدرفتاری کنیم وخومون رودرست نکنیم،بعدبشینیم قران بخکنیم تامهر ...

اره اینو قبول دارم  باید کنارش مینوشتم  نباید انتظار داشت ی جاشینیم فقط قران بخونیم بگیم خدایا شوهرم برام تشت شیر بیاره  

خودمونم باید تلاش کنیم برای رابطه خوب اما قران هم تاثیرش رو میذاره 

واقنی میشه؟ همه چیزش خوبه (ایده ال نیست ولی چه میشه کرد، شکر ، راضی ام)فقط محبت نداره،این ازلحاظ روح ...

شما خودت محبت کن 

در کنارش اینم بخون اثرش رو میبینی