2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 80 پست

این یه انتخاب شخصیه و باید با عقل و احساس و با توجه به شرایطتت سنجیده بشه من سی سالمه و از اول ازدواج قصد داشتم سه تا داشته باشم وقتی خداخواسته سومی رو حامله شدم بدون شک نگهش داشتم حتی وقتی فک میکردم این سومی برای چهار پنج سال اینده بود خخخ

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

برای بچه ی بزرگتر بچه نیار 

اگر بچه دوست داری ، با توجه به شرایط جسمی و روحی و مالی خودت و همسرت و حال خوبتون بچه دار شو

سنت برای بارداری زیاد نیست . مشکلی هم نداره . من خودم اولین بارداری رو گذاشتم بعد ۴۴ بهش فکر کنم . اما شما با تفاوت سنی بین دو تا بچه در واقع دو تا تک فرزند خواهی داشت . اگر مشکلی نداری پس نظرسنجی نیاز نداری ، طبق شرایط کار درست رو بکن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر حرفاتون تند و تیزه چقدر نپخته هست وای نمیگی یه خانومی مثل مادر من شاید ۲۰ سال بچه دار نشده اخرش ...

همه مثل مادر شما نیستن که تجربه ی ناباروری داشته باشن

منی ک دوتا بچه دارم و تجربه دارم بکشنم هم تو ۴۰سالگی بچه نمیارم ایم خانومم یه یچه داره.حواسم هست ک چی میگم شما نمیخواد ناراحت شی

تورو سننه؟

خواهرتون اگرم ۲سالم تفاوت داشت بازم خبری نمیگرفتدرسته ربطی نداره

من ازش خبر نمیگیرم البته 😅

ما هم دو تا تک فرزند بزرگ شدیم . منم عاشق تک فرزندیم بودیم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

چ خوب ۳۰سالگی ۳تا دارین خدا حفظ کنه

ممنونم گلم فاصله اولی تا دومی هفت سال ونیم و دومی تا سومی چهار سال میشه تقریبا یعنی یازده سال سه تا البته که انشالله خدا تمام بچه هارو حفظ کنه

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

من ازش خبر نمیگیرم البته 😅ما هم دو تا تک فرزند بزرگ شدیم . منم عاشق تک فرزندیم بودیم

شما بزرگترین یا اون

ما ۵تا بچه ایم

من اخری با خواهر بزرگم از همه بیشتر رابطم خوبه

اقایون درخواست دوستی ندن  
از نظر من حتی قبل از فکر کردن به اوضاع جسمانی و سنتون و مشکلات دیگه ابتدا به هزینه و خرجایی ک قراره ...

مثل خواهر من ۴تا بچه قدونیم داره ک ما خرج بچه هاشو میدیم با آنکه شوهرش زنده س ولی نمیرسونه هرچند تو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا مواد غذایی حتی نان هم نسیه میدن 

ولی باز مثل شوهرش شده ی طوری میگه ک من بدم میاد از اینجا و دوس دارم برم مشهد زندگی کنم انگار شهر بزرگ زندگی کردن الکیه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

به این فکر کن فردا بچه بزرگ شه بره مدرسه همه مادرا جوون شما سن بالاتر بچت خجالت میکشه تو عالم بچگی خودش نمیدونه که من یچه اخر بودم و  این حس رو داشتم خر یودم ولی خب بچه بودم. مثلا ۴۷سالت بشه بچه تازه بره مدرسه؟یکم منطقی نیست چقدر پرانرژی میتونی براش مادری کنی؟ کناه داره نیار 

ممنونم گلم فاصله اولی تا دومی هفت سال ونیم و دومی تا سومی چهار سال میشه تقریبا یعنی یازده سال سه تا ...

منم ۳۰سالمه اولی رو باردارم خیلی ۳تا بچه دوس دارم نشد همون دوتا میارم قطعا خدا بهم بده

اقایون درخواست دوستی ندن  
شما بزرگترین یا اونما ۵تا بچه ایممن اخری با خواهر بزرگم از همه بیشتر رابطم خوبه

من بزرگترم

خب دیگه شما ۵ تایین . بین شما چند تا بوده 

ما دوتا بودیم . با تفاوت ۱۳ سال 

خواهرم‌ سوپرایز بود 😅 مامانم تو ۵ ماهگی متوجه شد بارداره

به نظرم حتما بیار

بچه اولم هم از آب و گل در اومده خیلی کمک به حالت هست

وقتی کوچیکن همبازی هستن

وقتی بزرگ میشن پشت و پناه هم میشن

سنت هم زیاد نیست

فراوان دیدم توو این سن بچه میارن

یکیش خواهر شوهر خودم