2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 80 پست

من  با خواهرم 9 سال تفاوت سنی داریم هرچند بین ما یه بچه دیگه (پسر) هم هست اما خب منو خواهرم باهم خیلی جوریم

شاید چون هم جنس هستیم اینطوره نمیدونم ولی اگه الان اقدام کنید خوبه بنظرم

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا رب زجهان ، لطف تو کافیست مرا ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببیین اصلا شرایط جسمی رو داری حامله شیبا ۴۱ سال احتمال کمه ولی میشهگناه داره بچهمن باخواهرم ۱۴سال تف ...

کلینیک ناباروری رفته بودم چندین زن بالای ۴۵ سال دیدم با شکم بزرگ

الان همه چی شدنیه با معجزه و پیشرفت علم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

اگر برا تنها نبودن بچه اولت میخای بیاری نیار چون اونا الان اختلاف سنیشون زیاد بدرد هم نمیخورن والا ما ۵ تا بچه ایم با اختلاف سنی زیاذ وقتی بچه بودیم همش دعوا و اختلاف سلیقه الان هم ازدواج کردیم عروسا که شوهراشون محکم  گرفتن بردن ما خواهرا هم که از هم دور افتادبم شهر دور ازهم

میگن میره کلاس اول ، تونزدیک پنجاهی

یه دهه مونده بشی پنجاه ! حرف ملت رو ولکن کاری که دوس داری انجام بده ایران ۴۰ سال رو بالا میدونن و درگیر سن و اعدادن همش!!!!  امریکا اروپا این سن تازه عروس میشن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
من با ۲۶سال سن بچه سوم رو باردارم 😍😍

چه ربطی به تاپیک داشت الان ؟

یه دهه مونده بشی پنجاه ! حرف ملت رو ولکن کاری که دوس داری انجام بده ایران ۴۰ سال رو بالا میدونن و در ...

ببخشید عزیزم حرفت منطقی نیس مقایسه کردن با کشورهای پیشرفته که کلا همه قوانینشون با ما فرق دار🤪اونجا از زمان بارداری تا بچه داری جز همسرت دولت کنارت با کلی خدمات رایکان نه اینجا که ههمه چیز پولی

نمیخواد بیاری من آوردم دوتا خیلی خیلی سخت میشه یکی که بودن انگار هیچ اذیتی نداشت برام روحیه خودم خیل ...

دقیقا حرف دل من و زدی یه بچه اصلا کاری نداشت از وقتی دومی اومده خیلی درگیر شدم آنقدر کار دارم 

ببخشید عزیزم حرفت منطقی نیس مقایسه کردن با کشورهای پیشرفته که کلا همه قوانینشون با ما فرق دار🤪اونجا ...

خب این بستگی به شرایط مالی و رفاهی هر کسی داره نه به سنش ! چه ربطی به سن داشت اینایی که گفتی بیشتر به شرایط مملکت و رفاه ربط داشت. سن یه چیز بی اهمیته دیگه توی این دوره فقط شرایط روحی جسمی مالیه که تایین کنندس

خب این بستگی به شرایط مالی و رفاهی هر کسی داره نه به سنش ! چه ربطی به سن داشت اینایی که گفتی بیشتر ب ...

شما گفتی اونجا تو ۴۰ سالگی تازه عروس میشن ربطش به این حرفت بود که بله اونجا سن و خیلی چیزا فرق دار با ما🤪