2777
2789
عنوان

ویروس جدید

324 بازدید | 19 پست

دوستان ویروس جدید اومده شنیدید

میگن خطرناک

بچه من فک کنم همینو گرفت نمیدونم 

الهی بمیرم برای ۸ماهشه😢😢😢😢

۸دی سرفه داشت ۹دی خلطی شد ۱۰ دی حالش خیلییییی وخیم شد طوری که همش میخواست استفراغ کنه نمیتونست آخر ۶،۷ تا خلط بالا آورد سریع بریم دکتر اونجا هم ۵،۶ تا خلط بالا آورد،

انقدر وحشتناک کبود و بیحال شد گفتم‌بچم از دستم رفت،

دکتر از ریه ش لکس گرفت گفت عفونت زیاد داره !!!

یک دفعه شد و ۲تا شربت نوشت گفت اگه تب کرد ببر بیمارستان بستریش کن

تا ۵روز بعدش هر روز ۲بار استفراغ میکرد و خلط بالا میاورد،

تروخدا مراقب باشید

حالا نمیدونم همون ویروسو گرفته یا نه 

بچمو دعا کنید🙏

انشاالله خدا بهش سلامتی بده چجور میشه مواظب بود اخه میرن مدرسه رعایت نمیکنن یکی از بچه ها مریض باشه بقیه رو هم مبتلا میکنه

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاالله خدا بهش سلامتی بده چجور میشه مواظب بود اخه میرن مدرسه رعایت نمیکنن یکی از بچه ها مریض باشه ...

بخدا من بخاطر سرما ۹روز بیرون نرفتم روز هشتم تو خونه خود به خود گرفت 

خدا شاهد کسی ام‌خونم نیومد

نفهمیدم چطور شد

براش حمد شفا میخونمچجوری گرفت؟رفتو آمد زیاد داری یا خواهر برادر مدرسه ای داره؟؟؟

مرسب عزیزم❤

بخدا ۹روز بیرون نرفتیم اصلا روز هشتم خود به خود گرفتم نه جایی رفتیم‌نه کسی اومد خونم

الهی بمیرم براش لعنت ب این مریضی بدجور ریه ها رو درگیر میکنه پسر منم دو سالو نیمه سر و سینش داغون سر ...

شربت سفکسیم و کلیندامایسن داد خدایی خوب بودن،

حالا جالبش اینه تا سرفه کرد بردم دکتر فوق تخصص گوارش کودکان گفت از رفلاکسشه چیزی نیست شربت سیتریزین داد😐

فرداش وخیییییم شد حالش

دلم میخواد از دکاره شکایت کنم بیسواد.فاطمه فرهمند

دکترا چه مرگشون شده مغز خر خوردن خاک بر سرشون کنن

فک کن مامانم با دیپلم گفت بابا بچه سرفه ش خس خس میکنه دست میزارم میلرزه

بعد همون فوق تخصص گوارش گوشی پزشکی گذاشت گفت ریه ش پاک 

با اینکه سرفه خلطی داشت

فک کن مامانم با دیپلم گفت بابا بچه سرفه ش خس خس میکنه دست میزارم میلرزهبعد همون فوق تخصص گوارش گوشی ...

منم ضربه زیاد خوردم از این دکترا واقعا نمیشه دیگه بهشون اعتماد کرد 

کاربری سوم  
الهی بمیرم براش لعنت ب این مریضی بدجور ریه ها رو درگیر میکنه پسر منم دو سالو نیمه سر و سینش داغون سر ...

الهی زود خوب بشه ❤

موقع خواب حوایت بهش باشه تا خلطش خوب بشه

چون تو خواب خطرناکه