2777
2789

دختر من ۳ سالشه تا صبح هزار بار بیدار میشه گاهی گریههههه و درگیری داریم و تا صبح نمیخوابه تازه شربت خواب میدم هزارتا دکتر هم بردم فایده نداشته از من انتظار کمک نداشته باشالانم بیدارم باهاش   

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دندونای اسیایی عقبیش داره در میاد 

دردش میزنه به گوشش و شقیقه هاش بیدار میشه ‌ یه وقتایی حتی جیغ میزنه و ناراحتی میکنه تو خواب معمولا هم با نکیدن اروم تر میشه شیر میخوره یا پستونک 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
دختر من ۳ سالشه تا صبح هزار بار بیدار میشه گاهی گریههههه و درگیری داریم و تا صبح نمیخوابه تازه شربت ...

ای وای دختر منم اینجوری بود 

پدرم دراومد تا بزرگ بشه 

دختر من ۳ سالشه تا صبح هزار بار بیدار میشه گاهی گریههههه و درگیری داریم و تا صبح نمیخوابه تازه شربت ...

شاید طی روز ازچیزی میترسه ویدخواب میشه ، موقع خواب خونه رو خیلی تاریک نکن ، یه شب خواب بزار روشن بمونه

نمیخوابه گریه میکنه

اون ازیه چیزی ترسیده به احتمال زیاد ، دخترمنم یه زمانی بلند میشه اونقد گریه میکرد مامانم واسش دعاگرفت گفته بود ترسیده ، دیگه ازاون موقع گریه نکرد

نمیخوابه گریه میکنه

شیر خودتو نمیدی؟از ساعت چند میخوابونیش؟من از ۹ تا ۱۲ انقدر با بچه بازی میکردم خسته میشد از ۱۲ شب تا ۷ صبح میخوابید . من توی تخت خودش می‌گذاشتمش که از بوی سینه م بیدار نشه شیر بخواد

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
شاید طی روز ازچیزی میترسه ویدخواب میشه ، موقع خواب خونه رو خیلی تاریک نکن ، یه شب خواب بزار روشن بمو ...

بببین یه چیزی بگم روانشناس و دکتر اطفال بردم چندبار بی نتیجه 

هر راهی رو بگی امتحان کردم هر مدلی بگی هیچجچچچچچچ نتیجه ای نداشته 

از گرما و سرما 

روشنایی و تاریکی 

دیدن تی وی و گوشی قبل خواب 

زیاد خوردن 

کم خوردن 

تشنگی 

مساله روحی روانی 

هیچچچچچچچچچ دلیلی پیدا نکردم