2777
2789
عنوان

دعوا با دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1226 بازدید | 152 پست
پیام نده اگر داد انگار اتفاقی نیفتاده خیلی عادی جواب بده عشقم عشقمممم راه ننداز یکم سر سنگین باش وقت ...

مرسی عزیزم 

وای هیچی نخوندم امتحانمم چندساعت دیگه اس 

دعا کنید برام درست بشه

سلام علیکم. مختلطه

مختلط ؟ شما هم حامله میشی ؟ یه سایت هست اسمش ددی سایت میتونید برید اونجا 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم وای هیچی نخوندم امتحانمم چندساعت دیگه اس دعا کنید برام درست بشه

الانم برو بخون فکرتو رها کن بده به درس هم سرت گرم میشه هم نمره میگیری 

امیدوارم بهترین نمره رو بگیری❤️

من پشیمون میشم بعدش و میرم عذرخواهی میکنم وقتی دعوا کردیم پیش هم بودیم و من گفتم میخام پیاده شم شهرخ ...

یه مدت باید خودت رو سختی بدی و تعادل رو حفظ کنی تو رفتارهات

بدترین چیزی که مرد رو فراری میده همین پیله کردن و پیگیزی زیاده

حتی اگه از دلتنگی داشتی میمردی خودتو یه جور سرگرم کن که صدتا پیام ندی، مردها از غرزدن، پیگیر بودن، گلایه کردن، و بد خانوادشونو‌گفتن فراری ان و با تکرارش هی ازت دورتر میشن

الان چرا درست رو نمیخونی؟ از همین امروز شروع کن

به خودت بگو من میتونم و خودتو مجبور کن و با اون وسوسه برای پیام دادن بجنگ

یه مدت رفتارت رو متعادل نگه دار، اگه عاشقت باشه خودش دلتنگ میشه میاد سراغت

بدترین رفتار رو داری با عرض معذرت.... فک کن ازداج هم کنی میتونی با این اخلاقش کنار بیای؟ یعنی چی مسا ...

نمیخوام دیگه رابطمون به دعوا و بحث کشیده بشه شما که متاهل هستید چیکار کنم موقع دعوا و وقتی حالم بد شد 

یا اصلا الان چیکار کنم ارزشمو بدونه و خودش بیاد

اخه میدونین من بخاطر مشکلاتی خیلی زودرنج شدم خیلی که با یه کوجولو دعوا نفسم میگیره 

🤣🤣🤣واااییی دلللمممم

امروز عزمم جذب کرده بودم یه پوستی از اینا بکنم 😂

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️به طور موقت این اکانت در دسترس نمی باشد .

یه مدت باید خودت رو سختی بدی و تعادل رو حفظ کنی تو رفتارهاتبدترین چیزی که مرد رو فراری میده همین پیل ...

من تو این دوسال و پنج ماه واقعا هیچ وقت خودمو ازش نگرفتم همیشه غرمیزدم که یادمه پارسال میگفت اگه بخوای اینجوری باشی ازدواج کردیم به مشکل میخوریم 

همیشه هم دردسترسش بودم 

الان میخام یه کاری کنم اون بیاد سمتم واقعا بلد نیستم مردهارو

یه مدت باید خودت رو سختی بدی و تعادل رو حفظ کنی تو رفتارهاتبدترین چیزی که مرد رو فراری میده همین پیل ...

تعدل رو حفظ کنم یعنی الان چیکار کنم اگه پیامم داد چی بگم

درصورتیکه پیام دیشبم رو جواب نداد

پیامم رو که خوندین میگین نباید اینجوری میکردم؟ خودمم پشیمونم که پیاده شدم چون اون از شب قبلش بهم گفته بود که حالم بده عزیزم ولی میام تورو میرسونم 

الانم برو بخون فکرتو رها کن بده به درس هم سرت گرم میشه هم نمره میگیری امیدوارم بهترین نمره رو بگیری❤ ...

مرسی مهربونم ایشالله ایشالله برام دعا کن دوفصلم مونده 

ایشالله کلی خوبی ببینی🥹❤️

فقط برام میگی چجوری اروم باشم و خودمو کنترل کنم همون رفتاری که تو خودت داری

پیامم رو که خوندین میگین نباید اینجوری میکردم؟ خودمم پشیمونم که پیاده شدم چون اون از شب قبلش بهم گفت ...

یه دختر عاقل حتی بدترین دعوای ممکنم کرد به طرفش نمیگه میخوام پیاده بشم صبر میکنه برسونتش جایی که باید...

اون لحظه چشماتو ببند نفس عمیق بکش بذار گوینده اون باشه

ببخشیدا خیلی بی سیاستی حق داره

یه دختر عاقل حتی بدترین دعوای ممکنم کرد به طرفش نمیگه میخوام پیاده بشم صبر میکنه برسونتش جایی که بای ...

من مثلا مثلا میخواستم ارزش خودمو حفظ کنم و گفتم میخام پیاده بشم بعد هم که گفتم بیا دنبالم گفت میخاستی پیاده نشی

واقعا عزیزم خودمم میدونم یه ذره هم سیاست ندارم

اگه واقعا داشتم الان ازدواج کرده بودیم 

دلم گرفته چجوری رفتار درست باهاشو یاد بگیرم

مرسی مهربونم ایشالله ایشالله برام دعا کن دوفصلم مونده ایشالله کلی خوبی ببینی🥹❤️فقط برام میگی چجوری ...

فدای دله مهربونت😍❤️

من بعد از از دست دادن یه زندگی تو گذشتم برام عبرت شد که الان اینطوری باشم🥲مثل تو بودم به جدایی کشید 

نخواستم تکرار بشه و سر این رابطم به حدی صبورم که خانوادم تعجب کردن 

ببین همسر من همیشه شرمنده س چون من نه غر میزنم نه جیغ و داد نه هیچی میگه اگر اونجوری بودی نمیومدم سمت ازدواج باهات