2777
2789
عنوان

روم نمیشه همسرم رو بیدار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 71 پست
الهی شکر خوشحال شدم

ممنونم از مهربونیت عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا رو نشه خانم

چی بگم 

گفتم یکم بیشتر بخوابه گناه داره

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
خوبه که به فکر ایشون هستین خانمولی خب سلامتی انسان هم مهمه شما باید سلامت باشین که این برخورد رو داش ...

از بس همیشه اذیتش میکنم روم نشد بیدارش کنم خودم هرجور بود بلند شدم و مسکن خوردم

از بس همیشه اذیتش میکنم روم نشد بیدارش کنم خودم هرجور بود بلند شدم و مسکن خوردم

چی بگم خانم 

زندگی مشترک اسمش روشه 

شادی و خوشیاش مشترکه 

غم و غصه و بیماری هاش مشترکه 

چی بگم خانم زندگی مشترک اسمش روشه شادی و خوشیاش مشترکه غم و غصه و بیماری هاش مشترکه

تا چه اندازه آخه

من دیگه دارم زیاده روی و سواستفاده میکنم

تا جایی که بتونم تحمل میکنم ولی دیگه نتونم و مجبور بشم حتما صداش میزنم

تا چه اندازه آخهمن دیگه دارم زیاده روی و سواستفاده میکنمتا جایی که بتونم تحمل میکنم ولی دیگه نتونم و ...

خب ممکنه برا ایشون هم پیش بیاد خانم 

سعی کنین همه چی تقسیم بشه 

خب ممکنه برا ایشون هم پیش بیاد خانم سعی کنین همه چی تقسیم بشه

اگه اون مریض باشه من تا صبح نمیخوابم اصلا😅

البته خداروشکر خیلی کم پیش میاد براشون

دقیقا همینه

امیدوارم شما همیشه سلامت باشید