2777
2789
در مورد من اشتباه میکنی قضاوت بی‌جا میکنی کاری که میکنی تهمت استتهمت حق ناس عرضی گردنت میاره کاری که ...

من فقط یه چیزو درست میدونم که مرد نباید وسط سایت زنونه باشه انقد هم ادعا نداشته باش شما زودتر با یه خدافظی خوشحالمون کن 

نماز شبت هم هنوز نخوندی برادر از بس اینجا چت کردی

کاربری سوم  
نمیبینی استارتر داره هی سوال میپرسه؟؟ دست چیم روم میشه؟؟؟ یکی بیار بگه من مزاحمش شدم شمام نمیدونم چر ...

مگه قرار فقط بر مزاحمته 

اصلا حضور شما تو این سایت درست نیست 

گیر دادم چون اول کار اومدی دم از نماز شب و روزه میزنی 

بعد ....

باور کن این همه با من بحث کردی کلی تعداد پست هات بالاتر رفت احتمالن به همین روش پست هات انقد زیاد شده 😂

کاربری سوم  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فقط یه چیزو درست میدونم که مرد نباید وسط سایت زنونه باشه انقد هم ادعا نداشته باش شما زودتر با یه ...

سایت زنونه نیست وقتی کاربری آقا داره.

شما تهمت زدی مدیون من هستی 

شما دقیقا ظالم هستی 

ولی بازم شاید بخشیدمت 

فقط برو و پیام نده 

مزاحم هستی نمیذاری من پاسخ بدم 

بله نذاشتی نماز شبم بخونم بخداقسم 

بخاطر کل کل های تو بود 

هر کسی که مزاحمت ایجاد کرد پدرشو دربیاورید 

هر کسی کاری بهتون نداشت گیر بیخودی ندین 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

ببین عزیزم منم واقعا تصور خوبی از افراد مذهبی ندارم ولی یکم آروم باش تند نرو بهتره اگه طرف یه کاری ا ...

من اصلا مشکلی با افراد مذهبی ندارم 

ولی این اقا داره از این موضوع سو استفاده میکنه 

به بهانه دین و مذهب

بعد میگه نگاه به شش ماه ده هزار پست دارم 

اره افتخاره مدال بهت بدیم انقد قاطی خانوما چت کردی 

کاربری سوم  
سایت زنونه نیست وقتی کاربری آقا داره.شما تهمت زدی مدیون من هستی شما دقیقا ظالم هستی ولی بازم شاید بخ ...

تو اگه نماز برات واجب بود که واینمیسادی اینجا با من بحث کنی 

بروووو من خودم تو لوله بخاری بزرگ شدم 

کاربری سوم  
@niniyar_3 از صبح ایشون مزاحم بنده هستن

@niniyar_5    

@niniyar_2    

عزیزم ایشون وارد همه تاپیک ها میشه و به بهانه پاسخ به سوالات دینی سواستفاده میکنه حالا که دستش رو شده نی نی یار تگ میکنه 

توی یکی از تاپیک های استارتر درخواست دوستی داده و پیامشو پاک کرده از ترس تعلیقی خودتون چک کنید 

کاربری سوم