2777
2789
ببین حتی اگر نتونستی برای خودتوغذا درست کنی نون خالی بخور معدت خالی نمونه

چقدر تنهایی سخته.وقتی آدم مریض میشه هیچکس نیست مواظب آدم باشه.باور کن بعضی وقتها اینقدر حالم بده باید یه جایی رو نگه دارم پاشم.

بعضی وقتها حال ندارم برم غذا درست کنم بخورم.گشنگی کشیدم بدتر مریض شدم.نه اینکه نخوام غذا درست کنم مر ...

اشکالی نداره ولی دیگ تکرار نکن چی از خودت مهم تر که حال نداری برو دکتر سرم تقویتی بزن یه چیز مقوی بخور بخاب 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر تنهایی سخته.وقتی آدم مریض میشه هیچکس نیست مواظب آدم باشه.باور کن بعضی وقتها اینقدر حالم بده بای ...

بله درک میکنم 

ولی تنهایی ادم صد شرف داره به اینکه با کسی باشی که تنهاترت میکنه 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

آره.کاش یه مادر خوب داشتم.

مادر که تاج سر هست 

خدا همه مادرهارو حفظ کنه 

ولی دنبال یه ادم درست و هم فرکانس باشید توی زندگیتون که قشنگی دنیارو ببینید و از تنهایی در بیایید 

مادر که تاج سر هست خدا همه مادرهارو حفظ کنه ولی دنبال یه ادم درست و هم فرکانس باشید توی زندگیتون که ...

همه ی مادرها خوب نیستن.اصلا اونا نباید بچه دار بشن.لیاقت ندارن.مادری که بچه میاره و ولشون میکنه و میره دنبال زندگیش چه مادریه.

همه ی مادرها خوب نیستن.اصلا اونا نباید بچه دار بشن.لیاقت ندارن.مادری که بچه میاره و ولشون میکنه و می ...

چی بگم 

هم بعضی مادرها اینجوری هستن هم بعضی پدرها 

بالاخره باید ساخت