2777
2789

دوستان بنظرتون اینکه با یه پسر بحث کنی ولی همش بحث و عوض کنه شوخی کنه و کلا از بحث کردن باهات دوری کنه یعنی چی؟ 

هر چی باهاش بحث میکنم یا جدی نمیگیره یا شوخی می‌کنه یا بحث و عوض می‌کنه 

خیلی عصبیم می‌کنه این کارش

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم اینجوری بود دوران دوستی فشش هم میدادم خودش میزد اون راه و می‌خندید ی سری گفتم ازت متنفرم بیزارم اونم میگف دورت بگردم فدای سرت 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
شوهر منم اینجوری بود دوران دوستی فشش هم میدادم خودش میزد اون راه و می‌خندید ی سری گفتم ازت متنفرم بی ...

یعنی دوستم داره؟

همیشه از بحث کردن باهام دوری می‌کنه خودش میگه چون برام مهمی نمی‌خوام باهات بحث کنم برام مهم نبودی هر چی از دهنم در می اومد میگفتم 

ولی آخه حس میکنم به احساساتم داره بی توجهی میشه هر چی بهش میگم انگار نه انگار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حوصله بحث و دعوا نداره.منم اینجوریماگه همدیگه رو‌ فحش کش میکردید خوشت میومد؟

نه ولی خب حس میکنم به احساساتم داره بی توجهی میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی دوستم داره؟همیشه از بحث کردن باهام دوری می‌کنه خودش میگه چون برام مهمی نمی‌خوام باهات بحث کنم ب ...

کلا همسر من خنثی بود یعنی میدونستم دوسش دارم بحثامو جدی نمی‌گرفت که بزرگ نشه فقط یکبار شدید بحثمون سد ک اونم خودش پیش قدم سد 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
کلا همسر من خنثی بود یعنی میدونستم دوسش دارم بحثامو جدی نمی‌گرفت که بزرگ نشه فقط یکبار شدید بحثمون س ...

🤔اره اونم یعنی می‌دونه دوسش دارم واسه همین جدی نمیگیره درسته؟

تو هم تو رفتارت مودی بودی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یعنی دوستم داره؟همیشه از بحث کردن باهام دوری می‌کنه خودش میگه چون برام مهمی نمی‌خوام باهات بحث کنم ب ...

نه همیشه ام این نیست اگه همیشه اخلاقش اینجوریه یعنی حرفات اهمیتی نداره براش 

کاربری سوم  
نه همیشه ام این نیست اگه همیشه اخلاقش اینجوریه یعنی حرفات اهمیتی نداره براش

واسه بعضی بحثها اینجوری نیست 

فقط واسه بحث هایی که میگم مثلا دوسم نداری،ناراحت شدم از فلان چیز و غر زدن و اینجور چیزا یا بحث هایی که خیلی جدی دارم بحث میکنم اینجوریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه بعضی بحثها اینجوری نیست فقط واسه بحث هایی که میگم مثلا دوسم نداری،ناراحت شدم از فلان چیز و غر ز ...

نمیدونم شوهر منم اینجوری بود فکر میکردم از خوبیشه بعد متوجه شدم کلن نسبت به من بی اهمیته 

کاربری سوم