2777
2789
عنوان

به رسم عادت

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فداتبشمممممم خوشگلم💋💋💋💋💋💋🫂🫂🫂اینم کیک ففلدت🎂🎂🎂کیک میقولی؟🍰😁

اتفاقا امسال هیچکس به روی خودش نیاورد تولدمه🥺😂

آخر بدَمَد صُبحِ اُمید از شَبِ مَن🌱🤍
مگه میشه از دست شما کیک نخورد😁❤️🥹

قرررربونت میرممممم من آخههههه🥹💕بخور نوش جووووونت عزییییییز دلمممممم💋💋💋🫂🫂🫂🫂

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

اتفاقا امسال هیچکس به روی خودش نیاورد تولدمه🥺😂

دختر دو ساعته دارم خودم و جر میدم واست تولد میگیرم بعد میگی هیشکی ب روی خودش نیاورد

دس شما درد نکنه ینی ما رو آدم حساب نمیکنی 😐🤣

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

قرررربونت میرممممم من آخههههه🥹💕بخور نوش جووووونت عزییییییز دلمممممم💋💋💋🫂🫂🫂🫂

داشتم امضات رو می‌خوندم اتفاقا‌ یکی از محبوبترینای منم سردار مریم بختیاریه❤️

موفق باشی عزیزم❤️

دختر دو ساعته دارم خودم و جر میدم واست تولد میگیرم بعد میگی هیشکی ب روی خودش نیاورددس شما درد نکنه ی ...

ببخشیدددد حواسم نبود😅

من از شما خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

داشتم امضات رو می‌خوندم اتفاقا‌ یکی از محبوبترینای منم سردار مریم بختیاریه❤️موفق باشی عزیزم❤️

ای جانم😍نازار🥹 خدا حفظت کنه💋

قربونت برم همچنین 💋ماچ ب کلت

ببخشیدددد حواسم نبود😅من از شما خیلی خیلی خیلی خیلی ممنونم🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂😘😘😘😘😘😘 ...

فداتشممممم🫀🫀❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

اینم کادوی دختر خوشگلم🍫شوجولات میقولی؟🥲😁 

فداتشممممم🫀🫀❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹اینم کادوی دختر خوشگلم🍫شوجولات میقولی؟🥲😁

شوکولات دوست دارم🥹ملسییییی😘

شوکولات دوست دارم🥹ملسییییی😘

ای خوددداااااااا😍بخور نوش جوووونت خوشگل من💕🫂فداتبشمممم💞🫀