2777
2789
عنوان

همسرم میخاد…

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 73 پست
وای ن ماشین فروختن ریسکه اگ خدای نکرده نگرفت چی؟آنلاین شاپ هم راحت تره هم سریع تر میچرخه

منم همینو میگم‌ نگیره قیمت ماشینم میره بالا

نه من راضیش میکنم همون انلاین شاپ بزنم

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شغل آزاد هرچی باشه از کار کردن برای بقیه خیییلی بهتره

خب مشکلم اینه همسر من برا کسی کار نمیکنه خودش نمایندگی بیمه داره  

میگه میخام کارم آزاد باشه از دولتی خستم

😂۱۰ سال ولی از لحاظ عقلی شوهرم ۱۷ ۱۸ حساب کن😂من ۲۰ سالمه همسرم ۳۰

همسرت ریسک پذیره! خیلی خوبه که میخواد شغل خودش رو داشته باشه اما اول باید مقدمات سوپر مارکت رو تثبیت کنه بعد شغلش رو رها کنه‌‌‌...

بعدم ایشون توی بیمه است من فکر میکنم اطلاعات خوبی داره ک چنین ریسکی میخواد بکنه

یسوالل؟ 😂تاپیکای قبلیتو دیدم گفتی خودت 19 شوهرت23؟😐😂

جونم

اره 

دیشبم بحث همین بود 

اوایل نمیگفتم‌اختلاف سنمونو چون همه میگفتن چقد زیاد یا تعجب بود براشون حتی بعضی از فامیلای منم نمی‌دونن اختلاف سنمونو چون تو قیافه ای مشخص نیس 

ولی بعدش دیگ گفتم وا دادم😂

خب مشکلم اینه همسر من برا کسی کار نمیکنه خودش نمایندگی بیمه داره میگه میخام کارم آزاد باشه از دولتی ...

خب دولتیه ینی برای کس دیگه 

من بودم حمایتش میکردم

بقول بابام از مغازه خونه و ماشین درمیاد اگر بلدش باشی

همسرت ریسک پذیره! خیلی خوبه که میخواد شغل خودش رو داشته باشه اما اول باید مقدمات سوپر مارکت رو تثبیت ...

ن جوگیره😂

ی چیزی شنیده جوگیر شده 

نمی‌دونم اصن میخاد چیکار کنه امشب دیونم کرد😂

خب دولتیه ینی برای کس دیگه من بودم حمایتش میکردمبقول بابام از مغازه خونه و ماشین درمیاد اگر بلدش باش ...

اخه میترسم

درسته منم درآمد دارم ولی من درآمدم و خرج خونه  مگر درمواردی ک نیازه و اگر خدایی نکرده کارش نگیره چی؟