2777
2789
عنوان

میخام با اکسم فاب رفیق شم

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 19 پست
اکس خدازده ی گوزفرمه من قبلا ک‌ کات کردیم میگف بیا دوست عادی باشیم باهم منظورش ینی این بود بهم حس عش ...

بستگی داره کی بهت بگه اگه ۵ ۶ ماه بعد از کات بهت بگه یعنی دورهاشو زده بهتر از تو پیدا نکرده گفته بیا دوست معمولی بشیم که کم کم فابت کنه 

اما اگه همون موقع بگه ما نمیتونیم فاب باشیم بیا دوست معمولی بشم حسی بهت نداره می‌خواد دلتو نشکنه 

بستگی داره کی بهت بگه اگه ۵ ۶ ماه بعد از کات بهت بگه یعنی دورهاشو زده بهتر از تو پیدا نکرده گفته بیا ...

ن همون لحظه ی بعد کات گف

پس اخه گور به گور شده اگه حسی نداشت چرا نقش بازی کرد چقد خرم منا 

خاک بر سر گور به گور شدش

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اون گف دوسم نداره رف الان میگه اصن نمیدونم جیشد، دوست دارم

رفته دورهاشو زده بهتر از تو پیدا نکرده برگشته بازم باهاش بری تو رابطه چند ماه اول خوبه بعد اذیتت میکنه دوباره بدون هیچ دلیلی میره پیداش نمیشه بعد ضربه میخوری