2777
2789
عنوان

وای بیاید خبر از بهداشت دارم بهم استرس وارد کردن دارم افسرده میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1424 بازدید | 125 پست
خاهر اینا با دولت دست به یکی هستن بزنن پدرم محتاد هست پرونده تشکیل میشه من اداره کار کنم اطلاعاتم می ...

نمیدونم اعتیاد پدر ربطی به کار فرزند داره یا نه 

ولی ۸۰ درصد مردم اعتیاد دارن 

ولی بنظرم اعتیاد پدر هیج ربطی به کار شما نداره

شغل هایی که حساسن از خودتون ازمایش اعتیاد میگیرن اگر خودتون مثبت باشه مشکل داره 

مثلا معلمی ها

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم مگه حرف گوش میدن نه چرا دادی فلان بهامان بگو به ما و خیلی چرت و پرت گفتم خانم ما میخایم بریم من ...

توام بگو خواهرم واكسن نزده چرا فرمشو علامت زديد

بگو اصلا بد كردم آزمايش ايدز دادم؟ بگو خودمونم آزمايش ميديم ببينيم چمونه م نميذاريد بگو به شما ربطي نداره شما كاري كه بهت مراجعه كرديمو انجام بده

كاربر قديمي سال ٩٥هستم🌱
نمیدونم اعتیاد پدر ربطی به کار فرزند داره یا نه ولی ۸۰ درصد مردم اعتیاد دارن ولی بنظرم اعتیاد پدر هی ...

والا پرونده زدن محتاد ابجیمم ساده لو گفتش اره بابام فلان میکشه بهامان منم گفتم نخیر بابام سیگار میکشه قبلا با دوستاش میکشید الکی ولی نمیدونم باور کردن یا ن

شما چرا ادمو مجبور به مشاوره میکنید من خودمم میخاستن بفرستن مشاره نمیخام من به هیچ مشاوره نیازی ندار ...

خودت چیزی مصرف میکنی؟ گراس و...؟

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

توام بگو خواهرم واكسن نزده چرا فرمشو علامت زديدبگو اصلا بد كردم آزمايش ايدز دادم؟ بگو خودمونم آزمايش ...

والا بخدا میگ چرا ایدز دادی چجوری شک کردی چرا شک کردی به کی شک کردی اسمشو بگو فامیلیشو بگو ادرسشو بده کدوم مدرسه ای کدوم کلاس کدوم بمیارستان رفتی ساعت چند چیشد رفتی بخاطر چی هزینش چقدر شد و خیلی چیزای دیگ انگاری خودشون نوشتن که میپرسن خدارو هزار هزار بار شکر منفی بودم اگر ادمی کا زبونم لال چشام کور مثبت باشه مگه اینا ول میکنن 

نه بخدا قسم حدا نکنه

اینجا پیگیریتو نمیکنن نترس راستشو بگو جریان چیه

چون حرفات خیلی غیرمنطقی و بیخوده 

# اندکی _ مینیمالیست 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

هایدی نکنه تویکی از بهداشتی های ؟😐

دوست دخترتو بردی بهداشت؟ چیکار کردی راستشو بگو؟

سخت نگیر من بچه هام فقط واکسن دو ماهگیشونو زدم دیگه نزدم الکی گیر میدن

عزیزم یکی از واکسن ها اسمش فلج اطفال هستش

سال های دور مثلت سن پدر بزرگ‌مادر بزرگامون نصف مردم یا فلج شدن یا مردن 

چون الان درصد زیادی از افراد واکسن دارن کسی اون بیماری ها رو نمیگیره 

شما میتونید بچتون رو از الان ببرید و بگید فقط واکسن دوماهگی‌زده خودشون دستورالعمل دارن بقیشو براتون میزنن طبق زمان بندی

این بیماری ها رو مثل کرونا بدون مثلا الان ما چون درصد زیادیمون واکسن زدیم دیگه کرونا نمیگیریم و‌نمیمیریم

ولی صبل کرونا چون واکسنشو نزده بودیم درصد بالایی ازمون مرد و یا مریض شدن 

اگر دوباره اون بیماری ها دوباره طغیان کنند اونایی که نزدن ب مشکل بز میخورن

وا چه حرفی شماهم مثل اونا رفتار میکیند

یه پسر ۱۸ ساله چرا باید اینجوری حرف بزنه ؟ انقدر غیرواقعی و توهمی! عجیبه خب

خاهر اینا با دولت دست به یکی هستن بزنن پدرم محتاد هست پرونده تشکیل میشه من اداره کار کنم اطلاعاتم می ...

چرا انقدر رو مشاوره حساس شدی ،، همون سرکار رفتن و اداره رو که میگی هر جایی بخوای بری استخدام بشی چه ارگان دولتی چه خصوصی قطعا یه آزمون و تست و مصاحبه دارن که بخشی از این آزمون و مصاحبه رو مشاور انجام میده ،،یا تست هایی که اول استخدام میگیرن رو روانشناس برسی میکنه اونجا میخوای چیکار کنی...انقدر نترس من تا الان تصور میکردم دختری الان فهمیدم پسری خواهرت رو قانع کن نترسه رفتی اونجا هم سفت و سخت جواب بده که خیال نکنن ترسیدی یا هرچی....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕