2777
2789
عنوان

چرا نمیخوابین ای جغد ها😂

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 30 پست
با دوستام دعوای خیلی بدی کردیم و یه چیزایی گفتن که توقع نداشتم و واقعا ناراحتم، پسرا چرا اینجورین اه ...

درک میکنم چی میگی واقعا 

ولی قبول داری آدما تو عصبانیت حرف دلشونو میزنن؟:)

پسرا که اصن یه موجود کشف نشدن🗿😂

معلم آینده :)

میخوام بخوابم مثلا امشب یکم زود قصد خواب داشتم که همسری گفت بیزحمت باسلوق درست کن ببرم🥺😑منم ۴۰ دیقه است کارم تموم شده ول شدم تو نی نی سایت

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درک میکنم چی میگی واقعا ولی قبول داری آدما تو عصبانیت حرف دلشونو میزنن؟:)پسرا که اصن یه موجود کشف نش ...

اره اصلا این پسرا درک ندارن ما چقد حساسیم و نباید هرجور میخوان صحبت کنن

آره حالا منتظرم ببینم فردا میان از دلمون دربیارن یا نه🥲😂

دکتر آینده👩‍⚕️🫀

اره اصلا این پسرا درک ندارن ما چقد حساسیم و نباید هرجور میخوان صحبت کننآره حالا منتظرم ببینم فردا می ...

ولی همشون اینجوری نیستنااا😔😂

به نفعشونه نازتو بخرن😔😂

😂😂😂حرصم میگیره پشتشو میکنه بهم😂همیشه بحثم میشه سرش باهاش میگه خب خابم از کجا بفهمم😂😂

وایییی😂😂

یاده یه جوک افتادم مرده میگه به زنش خواب دیدم یه زن دیگه گرفته بودم 

زنه هم میگه زود باش بخواب طلاقش بده🤣

خیلیم ربط داشت به موضوع ما😔😂