2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من برای خوابگاه ی دونه از اون برزنتی چرخ دارها که دسته تاشو داره و اینا خریدم (البته اون موقع نشکن و... نیومده بود) انقدر توو راه و اتوبوس و اینا ضربه می‌خورد دلم میسوخت که گرون خریدم 

اخر سر هم دادم یکی از بچه های خوابگاه 

ولی ی ست از این نشکن ها پارسال خریدم، چارتاییش شش تومن، سفر میریم سایز متوسط‌ ش رو میبرم اما اصلا دلم نمیاد توو اتوبوس و اینا ببرم

چون هرچی هم با کیفیت توو اتوبوس بار میذارن رووش، هل میدن و اینا چرخش به فنا میره 

گذاشتم اگر ی روز مهاجرت کردم، چمدون داشته باشم 

ینی الان از مهاجرت چمدونش رو فقط دارم 🤣

من برای خوابگاه ی دونه از اون برزنتی چرخ دارها که دسته تاشو داره و اینا خریدم (البته اون موقع نشکن و ...

مبارکت باشه عزیزم 

انشاالله بنظرم نصف راهو برا مهاجرت طی کردی🤣

یعنی اون نشکنا تو‌اتوبوس خراب میشن

میتونم عکسشونو ببینم چ رنگین؟

زرشکی‌ یا سرمه ای رنگای دیگه رو هوا کثیف میشناگه خوابگاهی هستی لباس زیاد داری میتونی طبقاتی بگیری مث ...

مرسی عزیزمبنظرت برزنتی خوبه یا نشکنا 

بعدش کدوم سایزشو بگیرم

مبارکت باشه عزیزم انشاالله بنظرم نصف راهو برا مهاجرت طی کردی🤣یعنی اون نشکنا تو‌اتوبوس خراب میشنمیتو ...

وای رنگشو خیلی دوست دارم 

توو انباری ه 

صبح اگر یادم باشه برات عکس میذارم 

اما رنگش، ی سبز ملیحه 

اگر هزینه ش برات مهمه به نظرم برای خوابگاه و توو راه و اینا برزنتی بگیر

توو اتوبوس حیفه این نشکن

مگر اینکه مثلا اول ترم ببری اخر ترم بیاری، مدام بخوایی توو رفت و آمد چمدون ببری و بیاری خراب میشه 

مرسی عزیزمبنظرت برزنتی خوبه یا نشکنا بعدش کدوم سایزشو بگیرم

قربونت

هر دوشو داشتم که نشکنم شکست اسمش نشکنه 

برزنتیمو ده ساله دارم آخ نگفته

اگه لباسات زیاده سایز بزرگشو بگیر فقط حواست باشه سنگین و با حجم زیاده

ولی اگه لباسات سبکه سایز متوسطشو بگیر حمل و نقلش راحته