2777
2789

واقعا درک نمیکنم با اینک خودم نوجوونم

طرف فاز برمیداره میاد تو اینستا شروع میکنه مثلا راجب پزشکی بد گفتن چنفرم حرفشو باور میکنن

یا میان راجب درس خوندن بد میگن اره درس نخونید و فلان خوب نیست واقعا فازشونو درک نمیکنم عزیزم شما بیا اون dr رو از روی پروفایل اکانتت بردار ببینم کی حرفتو قبول میکنه

با درس نمیتونی میلیاردر شی

بیخیال خب نشی چیمیشه یه فرد متوسط باشی درحالی که جایگاه خیلی خوبی داشته باشی و همیشه حس مفید بودن کنی؟

اصلا دکتر نشو 

نیا تجربی

درس نخون اصلا وکیل نشو هیچی نشو ولی انقد فاز فلسفیم برندار

تو هم که از قلب تگزاس داری واسمون تاپیک میزنی دانش آموز تجربی!

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ربطی نداشت

ربطش اینه که میگی مردم ایران عجیب و حال بهم زنن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

پس تو مال کجایی!ایرانی نیستی خیلی زشته کارت....

بعدشم اونایی که درس نخوندن دوست نداشتن بخونن به کسی مربوط نیست و یه موضوع کاملا شخصیه....

شما درستو بخون و بهترین شو جانم ....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
من همیشه میگم قرار نیست مدرک تحصیلیمون رو قاب کنیم با خودمون همه جا ببریمولی همون ورود به دانشگاه خو ...

نمیدونم چرا یسریا نمیخوان قبول کنن

تو باید بری تو جامعه

دانشگاه خیلی چیزارو قراره بهت یاد بده حالا شاید علمی نه

ولی اجتماعی خیلی تاثیر داره

پس تو مال کجایی!ایرانی نیستی خیلی زشته کارت....بعدشم اونایی که درس نخوندن دوست نداشتن بخونن به کسی م ...

چربطی داره مت میگم طرف پزشکه و اومده این حرفارو میزنه

گیج میزنی کلا بیخیال