2777
2789
عنوان

روز به روز دارم از آدما فاصله میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 44 پست
باید ببینی با چه لحنی گفتیه لحن میتونه جوری باشه ک انقد بهت علاقه داره دلش گرفته اون حرفو زدهیا واقع ...

گفت که من از تو خیلی انتظار دارم و فک نمیکردم حالمو نپرسی

تو محکومی به دیدن من و خندید

منم گفتم صرفا شرایط زندگی سخته وگرنه کی بهتر از شما 

بعد ته تمام حرفاش گفت البته که تو همیشه متکبر و مغرور بودی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفت که من از تو خیلی انتظار دارم و فک نمیکردم حالمو نپرسیتو محکومی به دیدن من و خندیدمنم گفتم صرفا ش ...

چه آدم سختی بوده

نمیشه تشخیص داد منظورشو ک از سر دوست داشتنه یا نه 

اگه حس خوبی نمیگیری زیاد نزدیک نشو

چه آدم سختی بودهنمیشه تشخیص داد منظورشو ک از سر دوست داشتنه یا نه اگه حس خوبی نمیگیری زیاد نزدیک نشو

کلا خیلی ادایی هست

هم پیداست دوست داره باهام باشه هم حس حسادتش رو از صد کیلومتری میفهمم

واقعا متوجه منظورش نشدم

انگار دلش گرفته بود 

و همزمان خواست بگه به درک که نمیای

من با درونگرا بودنم خیلی حال میکنملذت میبرمخیلی صفت غیراجتماعی بودن رو بهم دادنولی محل نمیدممهم سلام ...

منم اصلا اذیت نمیشما. خب مدلم اینه. خیلیم خوب 

الکی برم بااین و اون وقت بگذرونم ک چی 

همونو صرف خودم میکنم 

فقط از بقیه ک دلخور میشن یه کم ناراحتم. مثلا مامانم ک خواهدم هرروز بهش زنگ میزنه ولی من ۳،۴ روز ۱بار 

مادرشوهرم ک زنگ میزنه بهم ولی من اصلا. قبلا هفته‌ای ۱بار می فتیم خونشون چون خیلی نزدیکن الان یهو می‌بینی ۳هفته ۱ماه گذشته هیییچ خبری ازشون ندارم

برادرم من زنگ نمیزنم اونم نمیزنه چون فکر میکنه من از قصد نمیزنم

اینارو چیکار کنم؟

من الان سه ماهه قهرم راحت ترم انگار

قهر نیستم

ینی با هیشکی قهر نمیتونم باشم. بدتر فکرم درگیر میشه.  همینطور شماام فاصله بگیر. قهر نه 

که عذاب وجدان نگیری

کلا خیلی ادایی هستهم پیداست دوست داره باهام باشه هم حس حسادتش رو از صد کیلومتری میفهممواقعا متوجه من ...

ولش کن

خوشم نمیاد ازینا. بگو اول با خودت روراست باش بعد من ببینم میخای منو یا نه 

این سری گفت مغروری و اینا. بگو والا منم تهش نفهمیدم منو دوست داری یا ازم متنفری بعدم بخند

والا

منم اصلا اذیت نمیشما. خب مدلم اینه. خیلیم خوب الکی برم بااین و اون وقت بگذرونم ک چی همونو صرف خودم م ...

منم دقیقا همینم

نقطه امنم خونمه

کتابامه 

آرامش خودمه

خانوادم خیلی تیکه انداختن که تو سر نمیزنی 

ولی واقعا هم روحیه نیستم باهاشون 

ولی اگه کسی باشه هم روحیم باشه ساعتها باهاش حرف میزنم 

منم دقیقا همینمنقطه امنم خونمهکتابامه آرامش خودمهخانوادم خیلی تیکه انداختن که تو سر نمیزنی ولی واقعا ...

آخ کفتی

دلم میخاد یکی مثل خودم باشه حرفایی ک یه عمر تلنبار شده رو بگم

ولی کو؟ 

بنظرت منم نسبت ب این حسایی ک گفتم از سمت خونواده ها هست بیخیال باشم؟ 

قهر نیستمینی با هیشکی قهر نمیتونم باشم. بدتر فکرم درگیر میشه. همینطور شماام فاصله بگیر. قهر نه که ع ...

من خب داستان پیش اومد خواهرم سر اینکه چون بچه ام داشت از بغلش میفتاد شوهرم گفت بچه رو بده دست مامانش از خونه بابام بیرونم کرد و به شوهرم فحش داد بابام هم نکرد یه کلمه حرف بزنه و جلوش دربیاد 

آخ کفتیدلم میخاد یکی مثل خودم باشه حرفایی ک یه عمر تلنبار شده رو بگمولی کو؟ بنظرت منم نسبت ب این حسا ...

وااااقعا بیخیال باش

ببین ما یکبار زندگی می‌کنیم 

لذت ببر

حرف همه رو بریز دور