2777
2789
عنوان

دخترم خیلی بازی هارو بلد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 27 پست

بچه ها لطفا جواب منم‌بدین پسرم یک‌سالشه راه میره کمی‌دست میزنه بازیگوشه دالی بازی میکنه بهش بگم توپ‌کجاست دنبالش میگرده و نگاهش میکنه بهش بگم‌ بیا میاد بگم‌ بخواب سرشو میذاره زمین

بالشت میبینه میره دراز میکشه روش وقتی شیشه شیرشو ببینه میره درشو میبنده صداهارو گاهی وقتا تقلید میکنه 

ارتباطش با همه خوبه چشمی هم ارتباط داره 

فقط نسبت به صدا زدن اسمش خیلی بی اهمیته جای نگرانی داره،؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر شما حرف میزنه ؟

اره. ولی یه سری حرفاشو ممکنه غریبه ها متوجه نشن. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
حافظه تصویریش خوبه ولی عملی زیاد فعال نیست نمیدونم چطور استعداد یابیش کنم

استعداد یابی الان توی این سن خیلی ضروری نیست ببین چی دوست داره و کجا راحته اگر با رفتن به یک کلاس یا مهد حالش خوب هست ببرش همون جا . فعالیت بدنی و مهارت های بدنی هم به مرور پیش بقیه بچه ها یاد می گیره و علاقمند میشه نگران نباش بچه ها توی این سن خیلی زود می تونند پیشرفت کنند بزار از چیزهایی که دوست داره لذت ببره 

بچه های این دوره خیلی عجیبن 

پسر من دوسالشه کلمه بلده ولی استفاده کم میکنه فک کن به جای گفتن کلمه اسب صداشو در میاره🤦🏻‍♀️

یا مثلا نامشخص میگه منو بخوابون الکی میگم متوجه نشدم جی گفتی مثلا میخام خود جمله رو بگه فک کن آخرش صورتشو روی دستاش میزاره جشماشو میبنده صدای خروپف درمیاره🤦🏻‍♀️

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

دلم رفت براش خدا حفظش کنه

بخدا اونقدر باهوشه ولی منو با این حرف نزدنش دیونه کرده 

جالبیش اینجاست همیشه منو بابا صدا میزنه چون میدونه بدم میاد ولی وقتی میخاد چیزی ازم بخاد که راضیم کنه مامان میگه اونم با چشایی کهاز شیطنت برق میزنه😩

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

این بچه منه همه سوار میشن اون هول میده

انقدر حرص میخورما 

همش با لبخند میگم پاشو بازی کن 

انگار نه انگار

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
بچه ها لطفا جواب منم‌بدین پسرم یک‌سالشه راه میره کمی‌دست میزنه بازیگوشه دالی بازی میکنه بهش بگم توپ‌ ...

نه خوبه عزیزم 

فقط گوشش رو ببر سنجش 

محض احتیاط

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
شنوایی سنجی توی نوزادی بردمش خوب بود ینی بازم لازمه؟

دقیق یادم نی یک سالگی هم فکر کنم باید میبردیم 

من نبردم یادم رفت کلا