2777
2789
عنوان

لطفا بگید من حساسم یا حق دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست

بد گفتنش و که گفته 

ولی اگه مادرشوهرت مثل طایفه پدری من هیچ حرفی و جدی نمیگیره 😂 

بیخیال شو ... عصابت و خرد نکن 

به شوهرت هم تذکر بده 

منم متاسفانه بابام شبیه شوهرته ... ولی خوشبختانه فقط پیش فک و فامیلاش که به یک ورشونم نیست و مامان‌بزرگ و بابابزرگ مادریم که میشناسنش از این ادا ها درمیاره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم ، منم سوال میپرسم که بدونم آیا منه بدبخت حق دارم اذیت بشم یا نه. 😭😭😭

منکه مجردم ولی اگر شوخی نا به جا بشه باهام و حس کنم بهم ناحقی شده ناراحت میشم و میگم که خوشم نیومد 

خوب چرا خجالت کشیدی ؟ اینو نمیفهمم...حرفش زشت بود واقعا

خب شاید اگه دختر داییم تنها بود واسم مهم نبود، اما مادرشوهرم خیلی این چیزا رو جدی میگیره و بعدش همش سوال میپرسه که مشکلی هست؟ فلانه بهمانه

خیلی محترمانه بهش بگو با این حرف ها باعث سوءتفاهم میشی بین بقیه ،بهش بگو چرا باید حرف زندگی من را کس ...

بخدا هزاران بار گفتم . وقتی مامانش رو میبینه دوست داره خودشو بدبخت و منو زن بد جلوه بده

😭😭😭😭

اروم باش عزیزم هیچکس مث همسرم نبود لجباز عصبی رفیق باز انقد محبت کردم و خودم و لوس کردم الان مث بره تو مشتمه با صبر و احترام جهنم بهشت میشه چه برسه به مردا که مثل بچه هان

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

اینکه کار شوهرتون بدبوده که هیچی اما چرا هیچکس نگفت دختر داییت چرا گفت ایکاش خودتون زنگ میزدید ما میومدیم چرا انقد باید پررو باشه؟؟؟

از خدا میخوام اون روزهای بد هیچوقت دیگه برنگرده❌
بد گفتنش و که گفته ولی اگه مادرشوهرت مثل طایفه پدری من هیچ حرفی و جدی نمیگیره 😂 بیخیال شو ... عصابت ...

خب بدبختی همین جاست که مادرشوهرم همه رو جدی میگیره و بعدش که تنها شدیم کلی سوال میپرسه که مشکلی هست یا نه. میدونی مادرشوهرم خیلی حساسه و همسرم هر وقت میبینتش عوض اینکه هوای منو داشته باشه تا حرف نشنوم همش میگه چته تو همی، مشکلیه؟ در حالیکه هیچ مشکلی نیست و من شادم. اما با این حرفاش عمدی میخواد باعث سو تفاهم بشه. انگار همیشه ی خدا دوست داره منو ادم بده جلوه بده

به خدا یبار پیش خاله م گفته، یبار پیش عموم، هزاران بارم پیش بابام. اصلا من با این شوخی حال نمیکنم . ...

اگر بابات همکاری میکنه، با بابات هماهنگ کن اینبار که جلوی بابات میگه، بابت ازش بپرس منظورت چیه؟! دخترم چیکار میکنه مه اینطوری میگی؟ جدی ازش بپرسه 

اگر حرفی توو دلش مونده میگه اگر نه از واکنش بقیخ متوجه میشی این شوخی یا حرفی که میزنه اقلا جالب نیست