2777
2789
عنوان

شوهرمم و برادرش میخاست منو زنده زنده اتیش بزنن کبابم کنن•••😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 46 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این که یه سری ها مشکل دارن توی زندگی شکی نیست 

همه ماها بالاخره توی مرحله هی از زندگی به مشکل میخوریم 

ولی خب همه اینجا بی گناه هستن و فقط شوهر مشکل داره و مادر شوهر و خواهر شوهر 

تاکید میکنم من دنبال بحث نیستم و توجیح هم نمیکنم 

ولی خب ۹۰ درصد حقو بخودشون دادن و یک طرفه میان به قاضی از اونور یک سری ها هم بدون ریشه یابی این مشکل سریع میگن طلاق بگیر یا به مادر شوهر توهین کن یا اینجوری و اونجوری 

قشنگی مشکل به اینه که ادم بیاد بگه همسر من چه زن چه مرد این رفتارهارو داره و منم این رفتارهارو 

بخدا صادقانه و بدون جبهه گیری حرف بزنیم ۹۰ درصد مشکلات حل میشه 

بعد من موندم این همه ظلم و ستم از طرف مردها و کلا بد گفتن درباره مردها و بعد هزارتا تاپیک روز مرد چی بخریم 😅

کاش یاد بگیریم همه مادر داریم و پدر و نباید از هر دو طرف بهشون توهین بشه 

کاش یاد بگیریم زندگی بالا و پایین داره و با صداقت و باهم حلش کنیم نه جار بزنیم جایی که راهنمایی اشتباه بشنویم 

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

سیاه تر از قلب تو مه داری درد بقیه رو مسخره می کنی

همون درد رو مردم اکثرا خودشون انتخاب کردن 

منم قصدم عوض کردن جو سایت بود 

همش شده خیانت و دعوا و کتک کاری و جنایت 

بازم طلب ارامش دارم برات

از من به تو وصیت هیچ وقت به درد کسی نخندسرم اومده که میگم

کی اینجا شوهرش خاسته کبابش کنه من ازش معذرت خاهی کنم؟

تمام سایت شده دعوا و طلاق و کتک کاری و جنایت

قصد من عوض شدن جو سایت بود

بد برداشت نکنید

همون درد رو مردم اکثرا خودشون انتخاب کردن منم قصدم عوض کردن جو سایت بود همش شده خیانت و دعوا و کتک ک ...

فکر کنم شما چون خونه پدر به راهه پول پدر به.راهه عزت احترام داری شوهرت هم به حرفه می ترسه از خانواده ت از ت حامی ه 

هیچ وقت درد زنی که نصف شب با چشم گریون به خاطر نبود حتی یه هم دم چه برسه جای برای رفتن میاد تاپیک میزنه که کتک خوردم 

اموال تو میای مسخره که الکی میگی دروغ میگی جو سایت ه فلان ه 

باعث میشین قسم روح مادرشو بخوره 

چرا چون نیاز به صحبت و راهنمایی داره 

امثال شما باید برای دل سیاه خودتون طلب ارامش کنید نه بقیه 

فکر کنم شما چون خونه پدر به راهه پول پدر به.راهه عزت احترام داری شوهرت هم به حرفه می ترسه از خانواده ...

باشه عزیزمم 

اگر ناراحت شدید عذر خواهی میکنم فداتشم

قصد بدی نداشتم💕

کی اینجا شوهرش خاسته کبابش کنه من ازش معذرت خاهی کنم؟تمام سایت شده دعوا و طلاق و کتک کاری و جنایتقصد ...

میدونی عزیزم حتما مجردی انشالله متاهل که شدی حتی انشالله خوشبخت ترین هم بشی باز درد زنای بدبخت رو میفهمی 

فدات شم یه دنیای دیگه هستش

یه صلوات برای آقا امام زمانمان بفرس لطفا💚💚💚

فکر کنم شما چون خونه پدر به راهه پول پدر به.راهه عزت احترام داری شوهرت هم به حرفه می ترسه از خانواده ...

درضمن شماهم قضاوت نکن 

من خود پدرمم نیست  💔چه برسه به پول و زندگی

میدونی عزیزم حتما مجردی انشالله متاهل که شدی حتی انشالله خوشبخت ترین هم بشی باز درد زنای بدبخت رو می ...

شماهم اگر ناراحت شدی معذرت میخوام

ولی کاش همه مشکلات اصولی حل بشن

با تاپیک زدن مردم فقط پیشنهاد طلاق میدن یا ناسزا

چیزی حل نمیشه که