2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم وسواسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 34 پست
نه تحمل نمیکنم اما تنها ترسم از این بود نکنه وسواسی باشه و تو خونه اذیت کنه که این اینجوریه اون اونج ...

خب یه بار تو موقعیت قرارش بده، با یه لباس خاکی کثیفی چیزی پیشش باشی، اگه وسواس باشه به هم می‌ریزد.

البته باید بدونی به چیا حساسه

خب یه بار تو موقعیت قرارش بده، با یه لباس خاکی کثیفی چیزی پیشش باشی، اگه وسواس باشه به هم می‌ریزد.ال ...

خب ما درحد اشنایی باهمیم دوست پسرم نیست ک بفهمم چطوریه و بخوام تایم زیادی رو باهاش بگذرونم 

قراره از هم یه چیزایی بفهمیم اگر از هم خوشمون اومد به طور رسمی بیان جلو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ما درحد اشنایی باهمیم دوست پسرم نیست ک بفهمم چطوریه و بخوام تایم زیادی رو باهاش بگذرونم قراره از ...

چی بگم والا.

اگه به دلت نشسته هر چی برین جلو حتی ببینی وسواسم هست قبولش میکنی.

نه اما دامادمون وسواسیه خواهرمو اذیت میکنه یعنی هرموقع میربم خونشون خونشون برق میزنه اما همیشه خواهر ...

چقد بدم میاد از این مردا... 

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..