2777
2789

من زود پز ترکید نصف صورتم  بازوم و ارنجم سوخت تا یک هفته  دکتر میرفتم پانسمان عوض میکردم

6 لایه از پوستم سوخته بود و درجه سوختگیم شدید🥺

حدود چهار ساله گذشته و هنوز جاش مونده🥺

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قلبم دردگرفت ☹عزیزم لیزر رفتی؟

🥺🥺خیلی وحشتناک بود جوری بود که از جا شون خون میومد و عفونت کرده بود شدید باید هر روز شستشو میدادم 

وای الان ک یادم میوفته اشکم درمیاد😭

نه عزیزم لیزر نرفتم

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
🤣🤣🤣 وقتی یکی اینومیگه خندم میگیره من کلی گریه کردم و دکتررفتم و...🤣🤣

عزیزم 

من حداقل هفته ای یه بار اینجوری دستم میسوزه😂😂

🥺🥺خیلی وحشتناک بود جوری بود که از جا شون خون میومد و عفونت کرده بود شدید باید هر روز شستشو میدادم ...

عزیزم میدونم خیلی سخته ادم بازیباییش امتحان بشه عمیقا قلب ادم دردمیگیره من که یه انگشته عصابم خورد شد وای بحال شما اگه اذیت میشی برو لیزر یکی ازفامیل های ما بازودپز صورتش سوخت گفت رفتم لیزر درمانی اصلا جاش نموند

عزیزم پماد ریکاو لایه برداره بزن بعد اون پوست مرده رو از روی پوست جدا میکنه وقتی پوست مرده کامل رفت روغن کنجد بزن وباز ریکاو خوب میشه نزار اصلا روش بدون پماد بمونه با شامپو بچه هم شست وشو بده من پارسال پام از رون تا پایین با آب جوش سوخت جاش الان نمونده 

عزیزم من حداقل هفته ای یه بار اینجوری دستم میسوزه😂😂

قبول دارم من خیلی سوسولم همش به خودم میگم چرا بایدبری درقابلمه آبجوشو برداری که دستت بابخارآب بسوزه🤣🤣

عزیزم میدونم خیلی سخته ادم بازیباییش امتحان بشه عمیقا قلب ادم دردمیگیره من که یه انگشته عصابم خورد ش ...

صورتم جاشون رفته 

اما دستم شدت سوختگیش خیلی زیاد بود جاش مونده🥺