2777
2789
عنوان

شماباشیدچکارمیکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 31 پست

شهرما رسم جهازنداشت ولی شهر همسرم داشتن وگرفتم البته 3تیکه باخودش بود یخچال وتی وی لباسشویی

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دیگه پسرم طلا و عروسی و... هزینه اونام کمتراز جهاز نیست . وام ازدواجت بگیر بخر

عروسی نمیخوام ...ماه عسل میخوام وام وبگیرم بایدکسی باشه قسط بده ..خانوادم ندارن

کاربری دونفره
وااا کی تو خواستگاری حرف جهاز رو نیزنه؟ اینو دقت کن به نظرم از اون آدماییه که ذره بین میگیره دستش کل ...

باز جهیزیه که خوبه

ما برا داداشم رفتیم خواستگاری دوست دخترش، همون کاری گفتن باید سه دنگ خونه بزنین به نام دخترمون

مام گفتیم اخه خونه ای که نداره چجوری سه دنگشو بزنیم به نامش و قبول نکردیم 

ولی داداش من الاغه میدونم خر میشه

اگه اخلاق پسره اوکیه قبول کن دو سه سال نامزد بمونین تا جهیزیه رو بخریاگه سرکار میری برو از سرای ایرا ...

سنمون بالاست ...چندسال صبرکنیم دیگه موهامون سفیدمیشه

کاربری دونفره
باز جهیزیه که خوبهما برا داداشم رفتیم خواستگاری دوست دخترش، همون کاری گفتن باید سه دنگ خونه بزنین به ...

جدیدا مد شده انگار

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عروسی نمیخوام ...ماه عسل میخوام وام وبگیرم بایدکسی باشه قسط بده ..خانوادم ندارن

دیگه ماه عسل . هزینه رهن خونه . طلا و... کم نمیوفته . با داماد صحبت کن یه سری اقلام اون تهیه کنه . دیگه بدون هیچ جهیزیه ای که نمیشه یعنی خانوادت به فکر نبودن ؟

وااا کی تو خواستگاری حرف جهاز رو نیزنه؟ اینو دقت کن به نظرم از اون آدماییه که ذره بین میگیره دستش کل ...

پس کی بایدحرف جهازبیارن وسط ...والامن نمیدونم ...تاالان ازدواجی نداشتیم توخونه ...وفعلاچندجلسس داریم خانواده هاباهم اشنامیشیم

کاربری دونفره
دیگه ماه عسل . هزینه رهن خونه . طلا و... کم نمیوفته . با داماد صحبت کن یه سری اقلام اون تهیه کنه . د ...

به فکربودن ..اماندارن ...تابوده پول کرایه ورهن وخرج ومخارج دادن

کاربری دونفره

روزی که اومدن خاستگاری من پدرم گفت چند تاتیکه وسایل بزرگ رو با وسایل ریز رو برا دخترم گرفتم فقط سرویس خواب و لباسشویی و مبلمان و میز تلویزیون و فرش مونده 

که اونو شما زحمتش بکشین گذشت و ما عروسی کردیم و رفتیم چند ماه خونه مادرشوهر خبری از این وسایل نشد 

می‌خواستیم بریم تو خونه خودمون که نه فرش داشتیم نه مبل نه میز تی وی 

خودمون خریدیم 

چیزی از وسایل کمکمون نکردن قوم و خویش هم پشت سرم گفتن چیزی نداشته 

در صورتی که قرار شد چند تا تیکه بزرگو اونا بخرن ولی نخریدن

پس کی بایدحرف جهازبیارن وسط ...والامن نمیدونم ...تاالان ازدواجی نداشتیم توخونه ...وفعلاچندجلسس داریم ...

برای ما که جلسه ای که حرف مهریه و اینا شد حرفشو زدیم که پسر هم کالایی تقبل کنه یا نه؟ ما رسم داریم ۳ یا ۴ تیکه بزرگ رو داماد تهیه کنه. مثلا برای من تلوزیون و لباسشویی و یخچال بود. اما دختر عموم علاوه بر اینا کل سرویس چوبشم انداخت گردن داماد.

ولی مادرشوهرم تا اون موقع کلامی حرف نزد که ۴تا عروس دیگه چیزی اوردن یا نه. بعدشم حرفش شد گفت بچه ها قراره زندگی کنن هرچی خودشون تصمیم گرفتن. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
برای ما که جلسه ای که حرف مهریه و اینا شد حرفشو زدیم که پسر هم کالایی تقبل کنه یا نه؟ ما رسم داریم ۳ ...

من خواستگارم سنیه کاملاغریبه ...فعلادوجلسه اومدن ...نمیدونم چخاکی بسرم بریزم

کاربری دونفره