2777
2789
عنوان

پسر پولدار و بی پول😕😂

66 بازدید | 8 پست

الان میدونم یه عده گارد میگیرن ولی به یه نتیجه ای رسیدم 

پسرایی که پول و زندگی ندارن در عوضش خیلی روووو دارن 

خواستگار ها با معرفی دیگرانه اونایی که وضع مالی خیلی خوبی دارن همش پیگیرن و ازم تعریف میکنن که چقدر جذابی و خانمی و ... 

اما اونایی که هیچ ندارن منو می بینن میرن پشت سرشونم نگاه نمیکنن و می‌شنوم که میگن دختره قیافه نداره😐🤣🤣

الان من موندم قیافه دارم یا ندارم؟؟؟!!!

و اشتباه من این بود تا حالا پولدار هارو رد میکردم تا با یکی ازدواج کنم که اختلاف طبقاتی هامون زیاد نباشه ولی تصمیم گرفتم دیگه به این دلیل رد نکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ععععع من فکر میکردم ایراد از منه😂

نه مشاور من میگفت نمیدونم چرا شما دخترا وقتی یکی میگه نه همش فکر میکنید مشکلی دارید 

مثلا ممکنه یه اقا پسری بره خواستگاری ببینه دختر خانوم خونه باباش تو رفاه کامله و پولداره پولداره بعد اقا پسر ماشینش پراید خونه هم نداره اون اقا پسر دیگه پیگیر نمیشه چون میدونه نمیتونه خواسته های اون دخترو بعدها براورده کنه یه عده هم علاوه براین چرتو پرتم میگن پشت سرت😂😁

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید