2777
2789
عنوان

کسی از طلسم و این چیزا سر در میاره

63 بازدید | 11 پست

با ی دعانویسی صحبت کردم

خودم گفتم که حس میکنم بختمو بستن یا طلسمم کردن

گفت اره طلسم شدی سنگینی شو حس کردم میتونم باطلش کنم 600 تومن و اینا

مو ب تنم سیخ شده اصلا حالم افتضاحه🤦‍♀️

خودم به زن عموم شک داشتم ولی نه اینطوری

بنظرتون راسته حرفش؟ چکار کنم؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه وا اره چرا ب فکر خودم نرسید🥲😂

همیشه با خودت بگو قدرت خدا بالاتر از هر قدرتیه . ازش بخواه اگه چیزی وجود داره از بستگی و طلسم خودش برات بازش کنه. هر روز هم سوره بقره هر چی تونستی بخون. چارقل و آیت الکرسی هم بخون انشالا همه چی حل میشه . به شخص خاصی هم فکر نکن. فقط بسپار به خدا تا حلش کنه 

همیشه با خودت بگو قدرت خدا بالاتر از هر قدرتیه . ازش بخواه اگه چیزی وجود داره از بستگی و طلسم خودش ب ...

درسته اسکرین گرفتم یادم بمونه ممنون خدا خیرت بده صد در دنیا هزار در اخرت بهت بده❤️

بعد حرفات دوباره حالم خوب شد ی لحظه واقعا خدارو فراموش کردم🫂🥲

درسته اسکرین گرفتم یادم بمونه ممنون خدا خیرت بده صد در دنیا هزار در اخرت بهت بده❤️بعد حرفات دوباره ح ...

ممنون عزیزم . خدارو شکر که حالت خوب شد . یه زمانی منم مثل شما درگیر این موضوع بودم . بعد دیدم واقعا هرچی بیشتر رو این قضیه فک کنی و بترسی بیشتر داغون میشی. کلا اوتا که هی دنبال دعانویس میرن استرس هاشون بیشتره یه گره باز میشه یه گره جدید میفته.. وقتی آدم به خدا بسپاره زندگیش آرامش میگیره. فقط از ته دل باید مطین باشی که خدا خودش حل می‌کنه این دو تا ذکر هم بگو 

اوفوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد

لااله الا الله 

ممنون عزیزم . خدارو شکر که حالت خوب شد . یه زمانی منم مثل شما درگیر این موضوع بودم . بعد دیدم واقعا ...

درسته قبول دارم

منم تا پارسال اعتقادی نداشتم

عضو کانال های که ف ال میزارن شدم اصلا ی طور عجیبی به قول شما هر چی درگیری شی بیشتر داغون میشی اسیرت میکنه باید بزارم کنار این چیزارو تا خدا نخاد برگی نمی افته

ممنونم ازت 

تو این سایت که مره کلاهبرداره باخودته من ۶ تومنم رفت تو همین راها

حیف پوله این دوره زمونه انقد سخت بدست میاد همینجوری بریزی تو جوب مفیدتره تا بدی ب این چیزا خدا خیرش بده خانمه با حرفاش کمکم کرد