2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی

84 بازدید | 14 پست

چرا جدیدا مود شده همه میگن ازدواج سنتی بده به یکی میگی سنتی ازدواج کردم یه جوری میگه ازدواج سنتی مگه هنوز وجود داره 

من خیلی هارو دیدم سنتی ازدواج کردن بد بوده خیلی ها هم دوست میشن بعد ازدواج بازم زندگیشون خوب نبوده  والا شاید یکی بخواد سنتی ازدواج کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نظر زیاد میدن والاالان منی که دوست ندارم رل داشته باشم باید تا قیامت تنها بمونم؟؟؟حرفاشون غیر منطقیه

واقعا اصلا رابطه دو روزه منم دوست ندارم

چون مد افتاده دختر و پسر دوست بشن با هم همه دوراشونو بزنن بعد پسره شاید بیاد خواستگاری دختره اینجوری باور دارن که دیگه همه اخلاقای هم دستشون میاد

براشون تعجب آوره که چرا بقیه دخترا سنتی ازدواج میکنن اونم بدون اینکه طرفشونو بشناسن

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چون مد افتاده دختر و پسر دوست بشن با هم همه دوراشونو بزنن بعد پسره شاید بیاد خواستگاری دختره اینجوری ...

والا حرفرمن اینه یکی دوست داره ازدواجش سنتی باشه یکمی این مدلی انتقاد نکنن حداقل