2777
2789
عنوان

چه عجب یکبار تو زندگیم به حرف عقلم گوش دادم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 23 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی چی چیمیشه؟! بزرگن بچه که نیستن هم جنسم نیستن بازم ممکنه اشتباه برداشت بشه وقتی پیام داده ینی نشو ...

جو دانشگاه دوستانه اس اوناهم ادمای عاقل و تحصیلکرده ای هستن و ارتباط معمولی سلام علیک احوال پرسی رو متوجه میشن با مخ زنی و‌... مثل شما که بعید میدونم رنگ محیط کاری یا اکادمیک دیده باشید جنس مخالف ببینن فقط فکرشون نمیره یجاا

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

و اینگونه یه بچه پولدارو از دست دادی...😂

اره دقیقا 

ما همسایمون برادر همکارش از سوئد اومده بود به هرررر بهانه ای برای بچه ی همکارش کادو و... خرید اینقدر کرد کرد خودشو قالب پسره کرد الان سوئده 

جو دانشگاه دوستانه اس اوناهم ادمای عاقل و تحصیلکرده ای هستن و ارتباط معمولی سلام علیک احوال پرسی رو ...

باشه عزیزم فقط شما دیدی ☺️

خداروشکر که انقد آدم تحصیلکرده دیدیم که اینچیزا رو ملاک قرار ندیم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حالا انگار ی ماگ صد هزار تومنی دردی از غم میلیاردی طرف کم میکرده

عزیزم میشه بدونم شماکجازندگی میکنید که ماگ۱۰۰تومن هست

🙄🙄🙄

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!

و اینگونه یه بچه پولدارو از دست دادی...😂

عزیزم خوده اسی هم وضعیت مالیش خوب هست

شمامیشناختمش محض اطلاعتون گفتم

آزادی،شخصیت زن را لو میده!                                     پول،شخصیت مرد!!