2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بیاید

90 بازدید | 16 پست

بچم چهار روزه مریضه شدید دکتر بردم دارو خارجی داد اما بازم سرفه شدید داره ب حدی ک استفراغ میکنه تبم میکنه و با استامینوفن کنترل میشه چکار کنم دوباره ببرمش

اصلا تغییری نکردا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چن وقتشه اگه تبش زیاده با پروفن کنترل کن

برای سرفه هم حتما دوباره ببر دکتر

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
میترسم بستری کنن تا حالا س بار دکتر بردم اصلا خوب نمیشه از سرفه بالا میارا

ب نظرم خدایی نکرده حتی اگ بستری کنن بازخیالت راحته ۴ تادکتربالاسرشه انشالله ک ب حق پنج تن زودترخوب بشه🤲❤️

پسر من بعد از این که بیماریش بالاخره خوب شد، سرفه هاش قطع نشد و دکتر اسپری تنفسی داد. اگر پسر تو هم ...

اسپره نوشته ازیترومایسین شربت سرفه امپول زدم همه خارجی نوشت ک خوب بشه اما تغییری نکرد 

خودمم اسپره بینی براش زدم

همش تب میکنه سرفه خشک

اسپری تنفسی هم داده؟ از این ها که تو دهن می‌زنن و برای آسم هست

اره با دمیار براش میزنم اما سرفه تغییری نکرده 

انتظار ندارم خوب بشه الان ولی کمم نشده ب حدی ک بالا میاره

از بستری هم میترسم

چرا از بستری می‌ترسی؟ لازم باشه باید بستری بشه. پسر من چهار ماهش بود یک هفته بستری شد

دخترم خیلی زجر کشیده یکساله بود بستری شد بدنش ضفیفه 

شوهرمم ک همش بهم حرف میزنه تقصیر توعه بهش نمیرسی دارو بهش نمیدی 

بخدا کم اوردم