2777
2789
عنوان

پدرم کتکم زدجلو نامزدم ابروم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 1283 بازدید | 57 پست
نمیدونم چیکار کنم دارم سکته میکتم عقلم هیچ دستوری نمیده فقط صبح بشه برم بیرون دیگ نیام

طبیعیه الان عقلت دستور نده 

شوک شدی 

برو استراحت کن 

صبح ی فکری میکنی 

دیگه الان هرکاری کنی زمان که بر نمی‌گرده. برو بخواب دیگه بیخیال شو اتفاقیه که افتاده 

فردا بهتر میشی و بهتر میتونی فک کنی 

الان به خودت زمان بده 

نمیدونم اره ۱۰۰ درصد خودم میدونم هبچ موقع پشتم نیست اینا ولی ی چی تو دلم هست خونه پسر مردم باشم کتک ...

توکلت ب خدا باشه... تلاش کن درس بخون کار کن مستقل شی... انشاله ک عاقبت بخیر شی

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کی بهت گفته گذاشتنت دم بهزیستی ؟ بعدش چطور منصرف شدن

خودم یادمه ۱۳ سالم بود گذاشتن با همسایمون پدر مادرم خاهرام رفتن انداختن جلو بهزیستی بچه بودم میترسیدم انقد گریه کردم خودنو چنگ زدم موهام کشیدم اووردنم از بهزیستی اومدن خواستن ببندنم 

وا چرا اینجوری این شما ؟؟ به پدرش بی احترامی میکرد خوب بود ؟ انقد شعور داشته خودشو دخالت نداده تو دع ...

چرا بکشه؟

حداقل ترین کاری که می تونست انجام بده این بود که دست زنشو بگیره از اون خونه ببره

به پدر زنشم بگه اون وقتی که می تونستی دست رو دخترت بلند کنی، مجرد بود، الان زنه منه و شما چنین حقی نداری، اختیارش دست منه.

نه اینکه مثل یه ببو گلابی بشینه نگاه کنه، آخه به اینم میگن مرد

به اون بیچاره چه اخه😂😂

نمیدونم حرصم گرفت همشوووونو باید ترکوند 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
من برم بزنم تو دهن شوهرم بیام اعصابم ریخت بهم

ببخشید خندم گرفت ،آخه اون بدبخت چ گناهی کرده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
وا چرا اینجوری این شما ؟؟ به پدرش بی احترامی میکرد خوب بود ؟ انقد شعور داشته خودشو دخالت نداده تو دع ...

دقیقا منم اینجوری فک میکنم ،هر چند باباش کار خوبی نکرده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)