2777
2789
عنوان

هر چی به شوهرم میگم بچه بیاریم قبول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 27 پست
نمیخواست جلوگیری میکردیم بعد ک اقا منت گذاشتن راضی شدن بچه دار نمیشیم

وای این دقیقا چیزیه که من ازش میترسم 😥امشب گفتم شاید من اصلا مشکلی داشتم باید زودتر بفهمیم بریم دنیالش میگه نه چه مشکلی این همه تحت نطر دکتر بودی سالمی دیگه ...انشالله به زودی زود دامنت سبز شه عزیزم 

میگم پشیمون میشی سنمون میره بالا تا جوونیم بچه بیاریم میگه نه عمرا پشیمون شم ‌‌...شوهر شما هم بچه نم ...

بالا رفتن سن الان دیگه معنایی نداره واقعا.

تخمک کشی و اسپرم کشی کنید

جنین تشکیل بدید و فریز کنید

بعد ها میتونید استفاده کنید.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تو الان اوکی بدی همین الان بچمون نمیشه کههنوز باید برم دکتر...برم ۳ماه قرص بخورم بعد اقدام کنیم ...

بخدا از بس اینا رو گفتم زبونم دراورده فکر کن تا دهن باز میکنم خودش شروع میکنه همه حرفامو به ترتیب میگه از بس بهش گفتم همه رو حفظه ولی بازم میگه نه میگه زوده دوستای من هنوز مجردن بچه نمیخوام بهم فشار نیار

عزیزم وقتی خودتم علاقه به بچه نداری و میخوای از سر اجبار و به خاطر حرفای دیگران و کنایه هاشون بچه بیاری، اصرار نکن

وقت بچه دار شدن زمانیه که زن و شوهر از ته وجود به وجود بچه نیاز داشته باشن 

بعضی کاربرا گفتن که جلوگیری نکن و بهش نگو ... متاسفانه این کار بدترین کار ممکنه 

اگر همراهی همسرت توی بچه داری رو میخوای باید با رضایت قلبی اش باشه

بخدا از بس اینا رو گفتم زبونم دراورده فکر کن تا دهن باز میکنم خودش شروع میکنه همه حرفامو به ترتیب می ...

چی بگم والا...خدا کنه راضی شه

ولی زیاد بگو. و من زندگی عادیمو از دست دادم اصلا نمیتونم ب هیچ کاریم برسم... نمیدونم یه نقطه ضعفی نداره؟ مثلا تو اوج حال خوبتون ازش بخواه

چند راهو امتحان کن دیگه

بعدشم مدام بگو قرار نیس همون لحظه بشه طول میکشه یه مدت

عزیزم وقتی خودتم علاقه به بچه نداری و میخوای از سر اجبار و به خاطر حرفای دیگران و کنایه هاشون بچه بی ...

من عاشق بچه بودم ولی از بس این چند سال تو گوشم خوند انگار سر شدم دوست ندارم اجبار باشه دلم میخواد وقتی باشه خودشم خوشحال شه ولی خب از طرفی من الان ۳۰ سالمه حتی یه بار هم اقدام نکردیم مطمن نیستم که مشکلی ندارم واسه بارداری نکنه چند سال دیگم طول بکشه تا حامله شم   من و مامانم اختلاف سنیمون زیاد بود من داغون شدم تو زندگی هیچ وقت مامانم همراهم نبود هیچ وقت تو زندگی کنارم نبود فکر کن حتی یه بار با من بیرون نیومده نه خرید حتی جهیزیه رو تنها میرفتم  میخریدم غصه ی تنهایی مامانم دوران دانشجوییمو کوفتم کرد همش استرس داشتم الانم یه ادم استرسی و زود رنجم که ریشه در کودکی داره دلم نمیخواد من مثل مامانم باشم 😔

من عاشق بچه بودم ولی از بس این چند سال تو گوشم خوند انگار سر شدم دوست ندارم اجبار باشه دلم میخواد وق ...

امیدوارم روزای خوبی در انتظارت باشه 

به حرفای عامیانه در مورد سن زیاد توجه نکن. وقتی کیست یا بیماری‌های زنان نداری، چرا نگران باردار شدن هستی؟

اینهمه آدم توی سن بالای 35 به راحتی حامله میشن، شما هم مثل اونا 

من خودم بچه اولم 29 سالگی و بچه دوم 38 سالگی باردار شدن. با اولین اقدام