2777
2789
ردیاب از بازی قبلی رو گردنش مونده بود چون نمیدونست ردیاب بهشون وصل کردنهمه بازیکا پشت گوششون ردیاب د ...

هههههههه چ جالب من چرا نمی دونم ایناره 😶💔🤣

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
واقعا زن باردارشو از دست داده الان یادم اومد من بزور و بلا و تونستم نگاه کنم بچه هام نمیزاشتن خیلی ب ...

سال ۲۰۱۵ به خاطر نجات زنش تو مسابقه شرکت کرده و اول شده ولی زنش مرده

{ خانم هستم }

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یا خدا غیر ممکنه 😑😑😑😑😑اون م اومد بازی جمع بشه

همین مستر هم احتمالا یبار اومده که بازی رو جمع کنه دیده مردم خودشون نمیخوان و باهاش همکاری نمیکنن و تبدیل به مستر شده

به خاطر همین میخواد به گیهون ثابت کنه این مردم حقشون نیست نجات داده بشن

{ خانم هستم }
همین مستر هم احتمالا یبار اومده که بازی رو جمع کنه دیده مردم خودشون نمیخوان و باهاش همکاری نمیکنن و ...

اومای گاد 

برگام 

شما این همه اطلاعات از کجا داری عزیزم

ههههههههه از کجا میدونی؟؟؟؟ 💔💔

داستان زندگیشو خودش تو بازی برای گیهون تعریف کرد ولی نگفت قبلا تو بازی بوده

تو فصل اول برادرش مدرک تو بازی بودنش رو پیدا کرد

مادرشم به برادرش که پلیسه گفت برو سر قبر زنداداشت ببین داداشت نرفته اونجا سر بزنه و عکس زن حاملش اونجا بود

{ خانم هستم }
داستان زندگیشو خودش تو بازی برای گیهون تعریف کرد ولی نگفت قبلا تو بازی بودهتو فصل اول برادرش مدرک تو ...

اره قبرستون دیدم عکسشو ولی ب شکمش دقت نتونستم بکنم ینی ی وضی بودا 

داستان زندگیشو خودش تو بازی برای گیهون تعریف کرد ولی نگفت قبلا تو بازی بودهتو فصل اول برادرش مدرک تو ...

مرسی از راهنماییات نمی دونی چقدر خیالم راحت کردی سوالامو پرسیدم 

مرسی 💞